Bizim Süleyman son sürat

Aydoğdu, seçim çalışmaları kapsamında çarşı esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Aydoğdu, seçim gezisi esnasında engelli çocuklar yararına bilet satan bayanlardan bilet satın alan Aydoğdu, seçildikleri takdirde engelli vatandaşlar için hayata geç

Bizim Süleyman son sürat

Aydoğdu, seçim çalışmaları kapsamında çarşı esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Aydoğdu, seçim gezisi esnasında engelli çocuklar yararına bilet satan bayanlardan bilet satın alan Aydoğdu, seçildikleri takdirde engelli vatandaşlar için hayata geçirecekleri bir çok projenin olduğunu belirtti.

Yaklaşık bir aydan beri esnafı ziyaret ettiklerini kaydeden Aydoğdu, şöyle devam etti:
"Yaptığımız esnaf ziyaretlerinde gördüğümüz manzara hiç de iç açıcı değil. Esnafımız ve vatandaşlar kan ağlıyor, esnafımız kriz teğet geçti diyenlere karşı borçlarını kapatmak için elindeki dükkanını ya kiralıyor ya da satıyor"

Trabzon'a yapılan büyük alıveriş merkezlerinin küçük esnafı bitirme noktasına getirdiğini, krizin bu şekilde çözülemeyeceğini ifade Aydoğdu, "Küçük esnaf, yani orta direkt desteklenmeli, yoksa toplum barışı bozulabilir. Fındık ve çayla ilgili yapılan yanlış politikalar bölge insanımızı çıkmaza sokmuştur" diye konuştu.

Vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanan Aydoğdu, kendisine gösterilen bu yakın ilgiyi sandık başında da görmek istediğini belirterek, esnaf ve vatandaşlardan destek istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset