'Bizim Süleyman' sahada

Demokrat Parti 29 Mart yerel seçimleri  için Trabzon Merkez ve Belde Belediye Başkan adaylarını İl Binasında yapılan törenle açıkladı. Yerel seçimler için adaylarını açıklayan Demokrat Parti'de izdiham yaşandı.  Demokrat Parti ilçe başkanları ve teşkilatl

'Bizim Süleyman' sahada

Demokrat Parti 29 Mart yerel seçimleri  için Trabzon Merkez ve Belde Belediye Başkan adaylarını İl Binasında yapılan törenle açıkladı. Yerel seçimler için adaylarını açıklayan Demokrat Parti'de izdiham yaşandı.

 

Demokrat Parti ilçe başkanları ve teşkilatlarının da hazır bulunduğu törene; Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mehmet Turan, Kaşüstü Belediye Başkanı Mustafa Çam'da katılarak Trabzon adayı Süleyman Aydoğdu'ya destek verdiler.

 

Gençlerin desteği dikkat çekti…

 

Çok sayıda partilinin katıldığı törenin yapıldığı salonda “TRABZON'DA AY DOĞDU YOL AYDINLIK; BİZİM SÜLEYMAN'LA GELİYORUZ” ve “TRABZON'A BİR SÜPRİZİM VAR” pankartları dikkat çekti.  Aday tanıtım töreninde çok sayıda gencin olması ve sık sık sloganlarla Süleyman Aydoğdu'ya destek vermesi gözlerden kaçmadı.

 

“Trabzon'a Belediyesine Kırat yakışır…”

 

Törende bir konuşma yapan Trabzon Belediye Başkan Adayı Süleyman Aydoğdu toplantıya katılan partililere teşekkür ederek “Teşkilatlarımız, partililerimiz hep beraber ayaktayız. Buradaki heyecan Demokrat Parti'nin Trabzon Belediyesine yürüyüşünün ayak sesleridir” dedi. Konuşması sık sık alkış ve sloganlarla kesilen Aydoğdu “İddiamız, inancımızdandır, 30 Mart'ta Trabzon'da Kırat Belediyesi olacakır” dedi.

 

İl başkanı Ahmet Uğur Zihni de “Bu salon, bu heyecan, Demokrat Parti'nin Trabzon'da gücünün ilk göstergesidir. Demokrat Parti, Süleyman Aydoğdu ile bu yarışta iddialı olduğunu göstermiştir.” dedi.

 

İŞTE BELDE Adayları…

 

Ahmet Uğur Zihni bazı belde belediye Başkan adaylarını da basına tanıttı. Buna Göre Merkez Çağlayan'da Temel Yılmaz, Merkez Yalıncak'ta Hasan Pirselimoğlu, Merkez Pelitli'de Enver Kartal, Akçaabat Yıldızlı'da Adnan Çavuş, Sürmene Oylum'da Hüsamettin Karadağ, Of Bölümlü'de İsmail Mercan Demokrat Parti'nin belde belediye Başkan adayları.

 

Yomra ve Kaşüstü Haftaya…

 

A. Uğur Zihni, Yomra Belediye başkan adayı İbrahim Sağıroğlu ve Kaşüstü Belde Belediye Başkan adayı Mustafa Çam için cuma günü Yomra'da ayrı bir tören düzenleneceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset