"Bizim Süleyman" iddialı!

Demokrat Parti (DP) Trabzon Belediye Başkan Adayı Süleyman Aydoğdu, adaylığını açıkladıktan sonra halkın kendisine büyük bir teveccüh gösterdiğini belirterek yarışın favorisinin kendileri olduğunu söyledi.29 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçiml

"Bizim Süleyman" iddialı!

Demokrat Parti (DP) Trabzon Belediye Başkan Adayı Süleyman Aydoğdu, adaylığını açıkladıktan sonra halkın kendisine büyük bir teveccüh gösterdiğini belirterek yarışın favorisinin kendileri olduğunu söyledi.

29 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde DP'den Trabzon Belediye Başkanlığına aday olan DP GİK Üyesi Süleyman Aydoğdu, Genel Başkan Süleyman Soylu ve teşkilatın da tercihiyle aday olduğunu kaydetti. Adaylığının açıklanmasının ardından Trabzon'daki havanın bir anda değiştiğini ve halkın kendisine büyük bir teveccüh gösterdiğini dile getiren Aydoğdu, “Belediye Başkanlığına adaylığımızı açıkladıktan sonra Trabzon'daki hava bizim lehimize değişmeye başladı. Önümüzdeki günlerde de seçim çalışmalarına başlayacağız. Trabzon halkının nasıl bir belediyecilik anlayışı beklediğini ortaya koyacağız. Bu süreçte bizim etkimiz ve ağırlığımız da net bir şekilde ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

“BİZ PROJELERİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ, DEĞERLENDİRMEYİ HALKIMIZ YAPACAK”

Trabzon Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili olarak konuşan Aydoğdu, “Bizim yönetimi veya geçmişi karalamak gibi bir düşünce içinde olmadık, olmayacağız. Halkımız Trabzon Belediyesi'nin 5 yıllık dönemdeki yaptıklarını, yapamadıklarını iyi biliyor. Biz projelerimizi ortaya koyacağız, değerlendirmeyi ise halkımız yapacak. Halkın beklentilerini karşılayacak parti ve onun adayı seçimi kazanacak. Ama şunu söyleyebilirim ki, 29 Mart'ta kazanan biz olacağız” dedi.

“TRABZON'UN SORUNLARINI VE BUNLARIN ÇÖZÜMLERİNİ EN İYİ BİZ BİLİYORUZ"

Trabzon'da Belediye Başkanlığı yarışının iki parti arasında geçeceği şeklindeki değerlendirmelere kesinlikle katılmadığını vurgulayan ve yarışın kıran kırana geçeceğini dile getiren Aydoğdu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Biz bu şehrin bir ferdi olarak, Trabzon'un sorunları nelerdir, bu sorunların çözümleri nelerdir, halkımızın beklentileri nelerdir bunları en iyi biz biliyoruz. Ekibimizle yapacağımız çalışmalarla bunları ortaya koyacağız. Sonra da halkımızın karşısına çıkacağız. Biz Trabzon'da sadece DP'lilerin değil diğer partililerin de oylarına talibiz. Bu anlayışla yola çıktık. Yarış kıran kırana geçecek ama bizim kimseyle kavgamız olmayacak. Sadece kendimizi anlatacağız. Trabzon halkı zaten bizi tanıyor. Diğer partilerin de çok saygıdeğer adayları var biz de bunlardan biriyiz. Halkımız kimi en inandırıcı bulursa onu başkan seçecektir. Ama bu yarışın favorisi biziz.”

Aydoğdu, DP Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun Trabzonlu olması dolayısıyla bu yarışın kendileri için ayrı bir önem ve anlamı bulunduğunu da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset