Bizim Süleyman geziyor

Trabzon Müftüsü Ahmet Bulut'u makamında ziyaret eden Aydoğdu, 29 Marttaki yerel seçimlerde Trabzonlu vatandaşların doğru tercih yapacağını ve Demokrat Parti'nin tekrar yerel yönetimlerin hizmetine başlayacağını belirtti. Aydoğdu, Doğru Yol Partisi'nin bu

Bizim Süleyman geziyor

Trabzon Müftüsü Ahmet Bulut'u makamında ziyaret eden Aydoğdu, 29 Marttaki yerel seçimlerde Trabzonlu vatandaşların doğru tercih yapacağını ve Demokrat Parti'nin tekrar yerel yönetimlerin hizmetine başlayacağını belirtti.

Aydoğdu, Doğru Yol Partisi'nin bu ülkeye çok şey kazandırdığını belirterek, "Ancak 10 yıldan bu yana Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde olamadığımız için bu ülke çok şey kaybetmiştir. Umarım 29 Martta gereken değer verilip tekrar Demokrat Parti olarak, yerel yönetimlerin tek odak noktası olacağız” dedi.



Süleyman Aydoğdu, dün Kunduracılar Caddesi'nde başladığı esnaf ziyaretlerine bugün Orta Hisar Mahallesi'nde devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset