Bizim Süleyman adayları tanıttı

29 mart seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Demokrat Parti'de Trabzon Belediye Başkan adayı Süleyman Aydoğdu, Çaykara ve Sürmene belediye başkan adayı tanıtım törenine katıldı. Sürmene ve Oylum belediye başkan adayı tanıtımın

Bizim Süleyman adayları tanıttı

29 mart seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Demokrat Parti'de Trabzon Belediye Başkan adayı Süleyman Aydoğdu, Çaykara ve Sürmene belediye başkan adayı tanıtım törenine katıldı.

Sürmene ve Oylum belediye başkan adayı tanıtımında konuşan Aydoğdu, Türk milletinin bu seçimde kömür ve beyaz eşya dağıtanlara oylarını satmayacaklarını söyledi. 

Aydoğdu, "Bu süreçte Oylum ve Sürmene belediye başkan adaylarına bu yoılda destek mesajı vererek hayırlı olsun dedi.

Sürmene belediye başkan adayı, Hakan Hüseyin Küçükali, seçimlere hazır olduklarını ve Sürmene'yi layık olduğu yere getireceklerini kaydetti.

Sürmene'nin oylum Beldesi belediye başkan adayı Hüsamettin Karadağ, Sürmene'de işsizlikten dolayı yaşanan göç sorununa çözüm bulacaklarını ifade etti.

Öte yandan Aydoğdu, Çaykara belediye başkan adayı tanıtım törenine katıldı.

Belediye başkan adayı Aydın Kofoğlu, 2004 yılında belediye başkanlığı görevini bıraktığımızdan bu yana belediye vatandaşlara hizmet verememektedir.

Çaykara'nın sorunlarının adeta bir yumak gibi büyüdüğünü ifade eden Kofoğlu, bize tekrar şans verildiği taktirde yüzleri güldüren ve Çaykaralıların işini yapan bir belediye anlayışıyla çalışmaya başlayacaklarını belirtti.

Kofoğlu ayrıca, Çaykara'nın içme suyu ve yardıma muhtaç vatandaşlar için kimsesizler yurdu yaptıracaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler