Bıyıklıoğlu’ndan Akçaabat ziyareti

 AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat ilçesinde bir dizi etkinliklere katıldı. Bıyıklıoğlu ilk olarak Akçaabat ilçe gençlik teşkilatının başlattığı ve  Ak Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ARGE birim başkanı

Bıyıklıoğlu’ndan Akçaabat ziyareti

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat ilçesinde bir dizi etkinliklere katıldı. Bıyıklıoğlu ilk olarak Akçaabat ilçe gençlik teşkilatının başlattığı ve  Ak Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ARGE birim başkanı ve Akçaabat koordinatörü Muammer Kasap'ın organize ettiği gençlerin sorunlarını kapsayan ve çözüm üreten bir ekip oluşturularak Akçaabat'ı kalkındırma ve vizyon kazandırma projeleri programına katılarak gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Akçaabat İlçe Gençlik kolları başkanı Erdem Birinci'nin sunumuyla gerçekleşen toplantıda ilçe başkan adayı Ahmet Ziya Öztürk'te gündemdeki konulara dair konuşma yaptı. Gençlik teşkilatının yoğun ilgi gösterdiği gecede, ilçe yönetimi ve kadın kolları da eksiksiz olarak toplantıya katıldılar.

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, "İleride göreceksiniz, söz veriyorum, Akçaabat'ın marka yönünü mecliste, ulusal ve uluslar arası her ortamda duyuracağım bunu herkes görecek, siz de göreceksiniz bundan hiç şüpheniz olmasın" dedi.

Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu; İlçe gençlik kolları teşkilat toplantısının ardından, Akçaabat muhtarlar derneği Başkanı Eyüp Gedikli başkanlığında düzenlenen Mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyerek sıkıntıları  not aldı.

Bıyıklıoğlu 3.durağı da Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ile birlikte Tüm Belde Belediye Başkanları ile yapılan toplantıda sorunlar masaya yatırıldı. Akçaabat’ın sorunları Bıyıklıoğlu tarafından titizle not alınarak çözüm içinde Belde Belediye başkanlarını tavsiyeleri dikkate alınarak gerekli işlemlerin yapılacağı hususunda görüş alış verişi yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler