Bıyıklıoğlu: Trabzon sanayileşmeli

Organize sanayide fabrikaları tek tek dolaşan Bıyıklıoğlu işçilerle de bire bir görüşmelerde bulundu. Trabzon için sanayilerin büyük önem arz ettiğini ifade eden Bıyıklıoğlu Trabzon’da sanayileşmeyi sağlamayı hedeflediklerini belirterek, “Trabzon’da birço

Bıyıklıoğlu: Trabzon sanayileşmeli

Organize sanayide fabrikaları tek tek dolaşan Bıyıklıoğlu işçilerle de bire bir görüşmelerde bulundu. Trabzon için sanayilerin büyük önem arz ettiğini ifade eden Bıyıklıoğlu Trabzon’da sanayileşmeyi sağlamayı hedeflediklerini belirterek, “Trabzon’da birçok gencimiz işsiz. Sanayileşmeye önem vererek hem gençlerimize iş imkanı sağlamak hem de Trabzon’u kalkındırmak düşüncesindeyiz. Bu yönde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sanayiler her şehir için önemli kaynaklardır” şeklinde konuştu.

AK Parti’nin sanayicinin her zaman yanında yer alarak ve üretimi desteklediğini ifade eden Bıyıklıoğlu şunları söyledi: “ Mesleki eğitime önem verilmesi gerekiyor. Esnafımızın geri dönüşüme ayak uydurması gerekiyor. Bütün bu hizmetleri ancak güçlü bir iktidar yapabilir. Sanayinin içindeyim, derdinizi biliyorum. Sorunlarınızı biz çözeceğiz. Memleketin menfaati hepimizin menfaatinden daha üstündür. Boş vaatlere kanmayın. İstikrar olmadan hiçbir şey olmaz, bunu herkese anlatın. Bu arada seçime de az bir zaman kaldı. Yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Trabzon için taraflı tarafsız herkesten oy bekliyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset