Bıyıklıoğlu: Trabzon için çalışıyoruz

TBMM’ye milletvekili olarak girmesine kesin gözüyle bakılan Makine Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, seçimin son gününde Memur sendikaları ile bir araya geldi. Memur-Sen Trabzon Şubesi’ni ziyaret eden Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, şube başkanı Mehmet

Bıyıklıoğlu: Trabzon için çalışıyoruz

TBMM’ye milletvekili olarak girmesine kesin gözüyle bakılan Makine Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, seçimin son gününde Memur sendikaları ile bir araya geldi. Memur-Sen Trabzon Şubesi’ni ziyaret eden Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, şube başkanı Mehmet Kazancı ile bir süre görüşerek sohbet etti. Burada bir konuşma yapan Prof. Dr. Bıyıklıoğlux Trabzon için yapılacak daha çok şey olduğunu vurgulayarak, “Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 vizyonu için daha yapılacak çok şey var sözünü biz de Trabzon’da bizler de sizler için söylüyoruz. Trabzon için çok şey yaptık, daha da yapmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Çünkü Trabzon her şeyin en güzelini hak ediyor” dedi.

AK Parti’nin ustalık dönemin de bir önceki dönemde yapılan yatırımların daha da fazlasını Trabzon’a getireceklerinin sözünü veren Bıyıklıoğlu, sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini vurgulayarak; “STK’lar ve sendikalarımız bizim için çok önemli yol göstericiler arasında yer alıyor. Biz STK’ların görüşlerini çok önemsiyoruz. Bugün ve bundan sonra da Memur-Sen’in istek ve önerilerini dikkate alacağız” şeklinde konuştu. Seçimlerinin Recep ayına denk gelmesinin çok gurur verici olduğunu dile getiren Bıyıklıoğlu, seçimlerde Türkiye’nin ve Trabzon’un başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına basacağını söyledi. Bıyıklıoğlu, ardından Uzunsokak ve Maraş Caddesi’nde gezerek halkı neden AK Parti’ye oy vermesi konusunda bilgilendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset