Birinci adaylığını açıkladı

Trabzon Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Nihat Birinci, 10 Ekim 2009'da yapılacak olan Milliyetçi Hareket partisi il kongresi için yeniden aday olacağını açıkladı. Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Binasında düzenlenen toplantıya MHP il başkan ya

Birinci adaylığını açıkladı
Trabzon Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Nihat Birinci, 10 Ekim 2009'da yapılacak olan Milliyetçi Hareket partisi il kongresi için yeniden aday olacağını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Binasında düzenlenen toplantıya MHP il başkan yardımcısı Ömer Arslan ve Geçtiğimiz yerel seçimlerde MHP Yıldızlı belediye başkan adayı Murat Aydın yer aldı.

Mevcut başkan Birinci, 18 ay önce işin başına geldiğini ve parti içi huzursuzlukları aştıklarını belirterek, “Trabzon kamuoyunda olumsuz tartışılan Milliyetçi Hareket Partisini, olumlu tartıştırmayı başarmıştır” dedi.

Birinci'nin camia içi yaptığı istişarelerde göreve devam etmesi yönünde bir istek olduğunu müşahede ettiğini belirterek, “MHP Genel Merkezi ile yaptığım görüşmelerde de, göreve devam etmem yönünde bir teşvik gürünce İl Başkanlığına aday olmaya karar verdim” ifadelerini kullandı.

Birinci adaylığını açıklaması ile birlikte diğer adaylar tarafından haksız eleştirilere maruz kaldığını belirtti. Birinci, “Bu eleştiriler beni, geçmişte bu arkadaşlarımızın içinde oldukları yönetimlerin ne gibi icraatlar yaptıklarını açıklamaya mecbur etti” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset