Bir sandıkta kaç seçmen olacak?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, bir sandık bölgesindeki seçmen sayısının 300 olarak belirlenmesine karar verdi.YSK'nın, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararında, mezra gibi t

Bir sandıkta kaç seçmen olacak?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, bir sandık bölgesindeki seçmen sayısının 300 olarak belirlenmesine karar verdi.

YSK'nın, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararında, mezra gibi toplu yerleşim birimleri için de mesafe durumu ve ulaşım güçlükleri kapsamında oluşturulan sandık bölgelerinde sandık seçmen sayısının 300 olarak tespit edilmesine karar verildiği kaydedildi.

Karar örneği, il ve ilçe seçim kurulu başkanlıklarına ve Yüksek Seçim Kurulunca tespit edilen siyasi partilerin genel başkanlıklarına gönderilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset