"Bir bayrama daha kavuştuk"

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, bayramların yardımlaşmayı arttıran hoşgörü ve kardeşlik duygularını güçlendiren günler olduğunu ifade etti.Prof. Dr. Bıyıklıoğlu,  yayınladığı mesajında Trabzonluların ve tüm İslam aleminin Kurban

"Bir bayrama daha kavuştuk"

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, bayramların yardımlaşmayı arttıran hoşgörü ve kardeşlik duygularını güçlendiren günler olduğunu ifade etti.

Prof. Dr. Bıyıklıoğlu,  yayınladığı mesajında Trabzonluların ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı. Bıyıklıoğlu, mesajında bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu içerisinde olduğunu belirterek, "Bayramlarımız, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu pekiştiren dayanışma ve paylaşma duygularını en üst düzeyde hissetmemize neden olan müstesna günlerimizdir. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir ve bayramlar yarınlara niyettir. Dini ve milli günlerimiz, milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzur içerisinde yaşamasını sağlayan özel günlerdir. Yardımlaşma ve dayanışmanın önem kazandığı bayramların birlik, beraberlik ve birleştirici özelliklerini vurgulamak suretiyle, Trabzonlu hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin kurban bayramını kutluyor, sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler