Beyaz yürüyüşü başlattık

Şişli'deki Cevahir Otel'de düzenlenen DP Geleneksel İl Balosu'nda konuşan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, yaklaşık 13 ay önce, ''ahlaklı siyaset ve demokrasi'' diyerek, ''beyaz yürüyüşü'' başlattıklarını söyledi. 13 aydır yepyeni bir Tür

Beyaz yürüyüşü başlattık

Şişli'deki Cevahir Otel'de düzenlenen DP Geleneksel İl Balosu'nda konuşan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, yaklaşık 13 ay önce, ''ahlaklı siyaset ve demokrasi'' diyerek, ''beyaz yürüyüşü'' başlattıklarını söyledi.

13 aydır yepyeni bir Türkiye oluşturmak için çalıştıklarını kaydeden Soylu, Türkiye'nin ekonomik, sosyal ve siyasal durumundan hiç memnun olmadığını belirtti.

Soylu, ülkenin refaha, birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade ederek, ''Bunu geçmişte biz yaptık, şimdi yine biz yaparız. Türkiye'yi, bu ülkenin insanlarını, bu coğrafyanın yeniden lideri yapabilmek için bir tek şey var. O da şu; gelin bu ülkenin kitabını yeniden yazalım'' diye konuştu. ''Her 30-40 yılda bir kendi geçmişinden özür dileyen değil, herkese hakkını, hukukunu veren, herkesin kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde yaşadığı bir Türkiye istiyorum'' diyen Soylu, şöyle devam etti:

 ''Türkiye'yi oyalayan, enerjisini, kuvvetini, birlik ve beraberliğini ortadan kaldıran, demokratikleşmeden uzaklaştıran bu siyaset anlayışını tasfiye edeceğim. Bana güç verin, destek verin. Türkiye'yi ve İstanbul'u yeteneksiz adamlarla baş başa bırakmayın. Kılıçdaroğlu da Topbaş da Gökçek de Karayalçın da Baykal da Erdoğan da yeteneksizdir. Ülkemi yetenekli, doğru ve dürüst insanlara teslim edin.''

Baloya, DP Genel İdare Kurulu üyeleri, İl Başkanı Remzi Şen ile partililer katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset