Berrin Karanis Yılmadı

AK Parti Trabzon 24. Dönem Milletvekili aday adaylığını açıklayan ve yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüp genel merkez tarafından aday gösterilmeyen “Yılmak Yok Yola Devam” diyen Berrin Karanis herkese teşekkür etti. Berrin Karanis Haber61 Ailesini zi

Berrin Karanis Yılmadı

AK Parti Trabzon 24. Dönem Milletvekili aday adaylığını açıklayan ve yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüp genel merkez tarafından aday gösterilmeyen “Yılmak Yok Yola Devam” diyen Berrin Karanis herkese teşekkür etti.

Berrin Karanis Haber61 Ailesini ziyarete gelerek, haber61 ailesini ve ona destek veren herkese teşekkürlerini sundu. İşte Karanis’in teşekkür mesajı;

“Öncelikle listedeki tüm milletvekili adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim.

Ardından, bu heyecanlı süreç içerisinde beni yüreklendiren, sonsuz desteklerini ve sevgilerini esirgemeyen herkese teşekkür etmek isterim. Hepinizi çok seviyorum. Her şey Türkiye için. Yılmak yok, yola devam.

Sevgi ve saygılarımla...

Berrin KARANİS”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset