Berat Albayrak uzun süre sonra ilk kez görüntülendi

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettikten sonra uzun süredir ortalarda görünmeyen Berat Albayrak'ın bugün Çamlıca Camisi'ndeki cuma namazında çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı.

Berat Albayrak uzun süre sonra ilk kez görüntülendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı olan Berat Albayrak, 2020 Kasım ayında, Instragram hesabından Hazine ve Maliye Bakanı olarak yürüttüğü görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Albayrak'ın bu kararı, gündeme bomba gibi düşmüş konuyla ilgili farklı iddialar ortaya atılmıştı.

CUMA NAMAZINDA GÖRÜNTÜLENDİ
Aylardır ortalarda görünmeyen Berat Albayrak, bugün ilk kez kameralara yakalandı. Albayrak'ın, camide yüzünde maske ile çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğrafın bugün Büyük Çamlıca Camisi'ndeki cuma namazı sırasında çekildiği belirtildi.

Berat Albayrak uzun süre sonra ilk kez görüntülendi

BABASI AÇIKLAMA YAPMIŞTI
İstifası sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile olan ilişkisine dair yorumlar yapılan Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak, ailesine yönelik iddialara "Son günlerde ailem ve çocuklarım hakkında en alçak iftira ve karalamalara tevessül edilmektedir. Bu vicdandan, izandan, insaftan yoksun bir vaziyettir. Bizler dünyevi makam ve mevkilerle değil; duruşumuzla, fikirlerimizle ve memleketimize hizmetle var olma gayesi güden insanlarız. Bir dava partisi olan AK Parti'nin ve muhterem Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında durmaktan vazgeçmemiz mümkün değildir. Masa başında sahte fitne haberleri üretenlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır." demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler