Ben de Barcelona'yım

AK Parti'nin Akçaabat Belediye Başkan adayı Mahmut Ustaoğlu, karşısında güçlü bir aday olduğunu ancak kendisinin de sıradan bir aday olmadığını ifade etti.

Ben de Barcelona'yım

AK Parti'nin Akçaabat Belediye Başkan adayı Mahmut Ustaoğlu, karşısında güçlü bir aday olduğunu ancak kendisinin de sıradan bir aday olmadığını ifade ederek ilginç bir benzetme yaptı. Ustaoğlu, Mevcut Belediye Başkanı Şefik Türkmen Real Madrid'se bende Barselona'yım dedi.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, Akçaabat, belediye başkan adayı olarak belirledikleri Mahmut Ustaoğlu ve ANAVATAN Partisi'nden transfer ettikleri Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Sivrikaya ile basının huzuruna çıktı.

ADAYIMIZ USTAOĞLU BAŞKA ALTERNATİFİMİZ YOK
AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş, yaptığı açıklamada AK Parti'nin Akçaabat'ta tek adayı olduğunu bununda bir başarı olduğunu belirterek, İyi bir teşkilatımızın olduğunun göstergesidir tek adayımızın olması. Bir çok ilçe teşkilatında 8 aday adayı var. Biz Mahmut Ustaoğlu ile yola devam edeceğiz. Şuanda aday adayı gibi gözüküyor olsa da Akçaabat'ın adayı tekdir. Başka alternatifimiz de yoktur. Çok adaylı yerlerde kırılganlıklar oluyor. Belki biz demokrasiyi çok hazmetmiş durumda değiliz, bunu da üzülerek söylüyorum. 'Diğer ilçelerdeki arkadaşlarımız başarısızdır' gibi bir şey söylemiyorum dedi.


TÜRKMEN REAL MADRİD'SE BENDE BARCELONA'YIM
AK Parti Akçaabat Belediye Başkan adayı Mahmut Ustaoğlu konuşmasına Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diyerek başladı. Şefik Türkmen'in Trabzon Belediye Başkanlığı için adının geçmesi ile ilgili bir açıklama yapan Ustaoğlu, Partinin üst mevkisinin kararı değil, bazı kişilerin dileğiydi. Akçaabatlı birinin Trabzon Belediye Başkanı olması beni sevindirir.

Bana göre rakiplerimin güçlü olması benim kriterim zaten. Sebatspor'un Real Madrid'le maç yapması mümkün değil, Real Madrid'le maç yapabilmek için belirli basamaklardan geçmek lazım. Şefik Türkmen Real Madrid'se ben de Barcelona'yım. Maç ortada. Sonuçta Akçaabat kazansın istiyoruz. Biz bir şey yapacaksan halkla yapacağız. Ben tepeden inme 'şu doğrudur' demeyeceğim. Halk, 'şuna ihtiyacımız var' diyecek onu yapacağız. Akçaabat'ın 50 sene sonrası ne olacak. Bunu düşüneceğiz. Sinan Bey'in de aramıza katılmasından çok mutlu oldum dedi.

TECRÜBELERİMİZİ AKÇAABAT'A VEREMEDİK ONUN İÇİN AKPARTİ'DEYİM
ANAVATAN Partisi'nden AK Parti'ye geçen mevcut belediyenin Başkan Yardımcısı Sinan Sivrikaya ise, Geçmiş 5 yıl içerisinde düşüncelerimizi çok fazla aktaramadık. Tecrübemizi Akçaabat'a veremedik. Ben bunu bu şartlarda en iyi yapabileceğim yere geldiğime yürekten inanıyorum. Son AK Parti'nin yaptığı temayül yoklamasında bizim ismimizi layık gördüler. Başka partilerde de ismimiz geçiyordu. Benim aklımda gönlümde hep burada olmak vardı. Eşimle dostumla görüştüm. Burada olmamı istiyorlardı. Nasip bugüneymiş dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset