Bekaroğlu" Mücahit,oldu Müteahhit

 HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, Milli görüşün Yeşil’i İnşaa ediliyor. Mücahitler müteahhit oldu dedi.  HAS Parti genel başkan yardımcısı Bekaroğlu tüm bunların din maskesi altında yapıldığını belirterek” Bakın Mücahitler, nasıl Müteah

Bekaroğlu" Mücahit,oldu Müteahhit

 HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, Milli görüşün Yeşil’i İnşaa ediliyor. Mücahitler müteahhit oldu dedi.

 

 

HAS Parti genel başkan yardımcısı Bekaroğlu tüm bunların din maskesi altında yapıldığını belirterek” Bakın Mücahitler, nasıl Müteahhit oldu ben size anlatayım. 1994’ten başlayarak, Mücahitler, Müteahhit oldu.

 

Önce geldiler Belediyelerde, 5 liralık işi 6 liraya yapıp, 1 lirasını da fakirlere verelim diye aldılar. Bir süre sonra 7 liraya almaya başladılar. Kamu 3 lira kar ediyor, 2 lirayı fakire, fukaraya, derneklere gönderdiler. 1 lira da bu işlerle uğraşıyoruz, zekat toplayanın zekatta hakkı vardır gibi dini şeylerle başladılar.Sonra perdeyi kaldırdılar  hepsini kendileri için almaya başladılar.

 

İnsan bu! Şu anda bütün Türkiye’yi ganimet gözüyle bakıyorlar. “Biz mücadele ettik, zamanında direndik, sabahlara kadar afiş astık, iktidara getirdik, elbette hakkımızdır” diyorlar. Dini bir şekilde yapıyorlar.

Kendilerini rahatlatmak için de, Ümre’ye gidiyorlar, gece kalkıp namaz kılıyorlar. Hırsızlık, tüyü bitmemiş yetimin hakkı alınıyor ve dinileştiriliyor. Ganimet Psikolojisi. Üçüncü köprünün nereden geçtiğini öğreniyor, 5 liraya arsayı alıyor, arsa 1000 lira oluyor. Oradaki farkı ticaret olarak yorumluyor, ganimettir bu benim hakkımdır diyerek kendisine helal görüyor.

 İşte Mücahit, böyle müteahhit oldu bu memlekette.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset