BDP'lilere dönün çağrısı

Batman'da bir grup sivil toplum örgütü, son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili ortak açıklama yaparak, BDP milletvekillerinin Meclis'e dönmesi çağrısında bulundu.Atatürk Parkı'nda bir araya gelen sivil toplum örgütleri adına hazırlanan basın açıkl

BDP'lilere dönün çağrısı

Batman'da bir grup sivil toplum örgütü, son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili ortak açıklama yaparak, BDP milletvekillerinin Meclis'e dönmesi çağrısında bulundu.

Atatürk Parkı'nda bir araya gelen sivil toplum örgütleri adına hazırlanan basın açıklamasını okuyan Memur-Sen Batman Şube Başkanı M.Şafi Özperk, son günlerde artan şiddet ve çatışmalar sonucunda, ölümlerin ve öldürme arzusunun tüm ülkeyi esir almasından derin bir endişe ve acı duyulduğunu belirtti.

Barışın ve eşitliğin egemen olması için taleplerini sıralayan Özprek, şunları söyledi:

''Tutuklu seçilmişler serbest bırakılsın. BDP milletvekilleri meclise dönsün. PKK'nın kaçırdığı kişiler serbest bırakılsın. Şiddet eylemleri son bulsun. Operasyonlar dursun. Diyalog süreci kaldığı yerden devam etsin.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset