BDP'li vekilin yaptığına bakın!

BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, Rauf Denktaş için yapılan saygı duruşunda TBMM'yi terketti.Salondan çıkmasının protesto anlamını taşımadığını ifade eden Tan, "Çok özel bir sebebi yok, duygusal olarak bulunmak istemedim" dedi.DENKTAŞ İÇİN 1 DAKİKALI

BDP'li vekilin yaptığına bakın!

BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, Rauf Denktaş için yapılan saygı duruşunda TBMM'yi terketti.

Salondan çıkmasının protesto anlamını taşımadığını ifade eden Tan, "Çok özel bir sebebi yok, duygusal olarak bulunmak istemedim" dedi.

DENKTAŞ İÇİN 1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞU
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Sadık Yakut başkanlığında toplandı. Genel Kurul'un açılmasının ardından KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

BDP'Lİ TAN SALONDAN ÇIKTI
Saygı duruşu sırasında BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan'ın, Genel Kurul Salonu'ndan çıkması dikkat çekti.

Altan Tan, Genel Kurul Salonu'ndan çıkmasının bir protesto anlamı taşımadığını belirterek, "Çok özel bir sebebi yok, duygusal olarak bulunmak istemedim. Saygı duruşu bulunurken dışarı çıktım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset