BDP binası kurşunlandı!

İddiaya göre, plakası alınamayan bir otomobille gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Cumhuriyet Cadde üzerinde bulunan Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Beykoz İlçe Başkanlığı'nın bulunduğu binaya doğru doğru 5 el ateş ederek

BDP binası kurşunlandı!

İddiaya göre, plakası alınamayan bir otomobille gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Cumhuriyet Cadde üzerinde bulunan Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Beykoz İlçe Başkanlığı'nın bulunduğu binaya doğru doğru 5 el ateş ederek kaçtı. 

Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine inceleme yapan polis, kaçan saldırganları yakalamak için çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Kimsenin bulunmadığı binaya bir kurşunun isabet ettiği belirtildi. İlçe Başkanı Menderes Kaya, "Kaçanları hiç kimse görmemiş. Polis isterse saldırgaları bulur. Provakasyona gelmeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler