BBP binasına bombalı saldırı!

Büyük Birlik Partisi Beyoğlu Hasköy mahalle temsilciliği önüne kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bırakılan ses bombası büyük bir gürültü ile patladı. Büyük Birlik Partisi (BBP) Beyoğlu Hasköy mahalle temsilciliği önüne kimliği belirsiz kişi ya da kişi

BBP binasına bombalı saldırı!

Büyük Birlik Partisi Beyoğlu Hasköy mahalle temsilciliği önüne kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bırakılan ses bombası büyük bir gürültü ile patladı.

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Beyoğlu Hasköy mahalle temsilciliği önüne kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bırakılan ses bombası büyük bir gürültü ile patladı. Ölen ya da yaralının olmadığı saldırıda büyük panik yaşandı.

 

Olay, saat 23.30 sıralarında Beyoğlu Hasköy Mahallesi, Yıldırım Aralığı Sokak'ta bulunan BBP Hasköy Mahalle Temsilciliği'nde meydana geldi.

 

Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından parti irtibat bürosu önüne bırakılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı.

 

Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken parti binasının girişinde küçük çukur oluştu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, bölgede araştırma başlattı. Olayı duyan partililer, irtibat bürosuna akın etti. BBP İstanbul İl Başkanı Bayram Karacan da polisin çalışmasını yerinde inceledi.

 

Olayın provokasyon amaçlı gerçekleştirildiğini söyleyen Karacan "Dinamik bir yapımız var. Milliyetçilik duygularımız var. Maneviyatçıyız. Ülkedeki gelişmelerde en hızlı refleksi gösteren biziz. Ama bunu biz siyasi üslupla nezaketle yapıyoruz. Bizim bu genç ve dinamik yapımızı bir şekilde bu iş in içine çekmeye çalışıyorlar. Kesinlikle provokasyon. Rahmetli liderimizin bu konuda nasihatleri var. Kesinlikle bu provokasyona gelmeyeceğiz" diye konuştu.

 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler