Bayraktar'ın yardımcısı kim olacak

Türkiye’de ilk olacak ‘bakan yardımcılığı’ koltuğuna oturacak isimler nihayet açıklanıyor. ...Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın isimleri büyük oranda belirlediği ancak açıklama için Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısının bitimini beklediği öğrenildi. Başba

Bayraktar'ın yardımcısı kim olacak

Türkiye’de ilk olacak ‘bakan yardımcılığı’ koltuğuna oturacak isimler nihayet açıklanıyor. ...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın isimleri büyük oranda belirlediği ancak açıklama için Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısının bitimini beklediği öğrenildi. Başbakan Erdoğan, bakan yardımcılarını ilginç bir şekilde tanıtmaya da hazırlanıyor. 10 Ağustos’ta AKP Genel Merkezi’nde bakan yardımcılarına özel protokol uygulanacak. 20 bakan yardımcısı toplu olarak burada boy gösterecek. Oturma düzenine göre bakan yardımcıları, bakanların hemen arkasında, ikinci sırada olacak.

Öte yandan Çevre ve Şehircilik Bakanı Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar’ın yardımcısının kim olacağı merak konusu. Kulislerde bir çok isim geçse de son kararı 10 Ağustos günü Başbakan söyleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset