Bayraktar'dan Tonya'da miting

Tonya ilçe merkezinde Tonyalılar’a seslenen Bayraktar, “Tonyalılar’la her zaman gurur duyduk ve duyuyoruz. Türkiye büyüyor, Türkiye gelişiyor. Bugün Türkiye’de işsizlik sorunu var. Gençlerimizin işsizlik sorunuyla birlikte eğitim sorunu var. Fakat sevgili

Bayraktar'dan Tonya'da miting

Tonya ilçe merkezinde Tonyalılar’a seslenen Bayraktar, “Tonyalılar’la her zaman gurur duyduk ve duyuyoruz. Türkiye büyüyor, Türkiye gelişiyor. Bugün Türkiye’de işsizlik sorunu var. Gençlerimizin işsizlik sorunuyla birlikte eğitim sorunu var. Fakat sevgili gençler siz bilmezsiniz 1946’dan 2011 yılına kadar, Türkiye’deki koalisyonlar Türkiye’yi geri bıraktı. Son 8,5 yılda Türkiye çok büyük bir istikrar kazandı. Türkiye’nin hazinesi şuanda doldu. Türkiye’nin gelişmesi için, Türkiye’nin kalkınması için gençlerimizin çok daha sağlıklı ve mutlu olması için, gençlerimizin çok daha güzel, istediği işi bulabilmesi için Türkiye hazırdır. Ancak istikrarın sürmesi gerekiyor” dedi.
“Türkiye kalkınmaktadır, Türkiye gelişmektedir” diyen Bayraktar “Bundan sonra Türkiye gelişmede çağ atlayacak. Türkiye dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girecek.

Kızlarımızdan, gençlerimizden destek ve dua istiyoruz. Biz Trabzon’un ekonomisini büyüteceğiz Akyazı’yı bitireceğiz ve Trabzon’u her sene şampiyon ve şampiyon adayı yapacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset