Bayraktar'dan Arsin'e müjde!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, sanayi bakımından Trabzon’un istenilen noktaya gelemediğini söyleyerek, “Trabzon’da hangi sanayi tutar, hangi alanlarda yatırım yapılabilir diye araştıracağız. Ayakları sağlam, ye

Bayraktar'dan Arsin'e müjde!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, sanayi bakımından Trabzon’un istenilen noktaya gelemediğini söyleyerek, “Trabzon’da hangi sanayi tutar, hangi alanlarda yatırım yapılabilir diye araştıracağız. Ayakları sağlam, yere basar şekilde bu işlere eğileceğiz” dedi.

Arsin Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden Bayraktar, Arsin Organize Sanayi Müdürlüğü’nde işadamları ve sanayicilerle görüştü. Gündoğdu Fabrikası’nı ziyaret ederek işçilerle bir araya gelen Bayraktar, Trabzon’un çok önemli bir kent olduğunu vurguladı. Bayraktar, “Tarihi derinliği ve Türkiye’deki konumu bakımından ve nüfusu bakımından Trabzon önemli bir kent. Fakat maalesef sanayi bakımından istenilen noktaya gelemedik” dedi

Trabzon sanayisini güçlendireceklerini söyleyen Bayraktar, şunları söyledi: “Trabzon’da hangi sanayi tutar, hangi alanlarda yatırım yapılabilir diye araştıracağız. Ayakları sağlam, yere basar şekilde bu işlere eğileceğiz. Sanayi üretimi olmadan olmaz, sanayiciye mutlaka devletin sahip çıkması ve teşvik etmesi lazım. Trabzon sanayisinin önünün açılması için limanın önemini artıracağız. Demiryolu projesi ile kolay ulaşımı çeşitlendireceğiz”

BAYRAKTAR’DAN ARSİN’E MÜJDE

Arsin Sanayi Bölgesi’nin 11 dönümlük alanında Endüstri Meslek Lisesi yapılacağını açıklayan Bayraktar, “Resmi yazışmaları başlatılacak. Biz 6-7 ay içinde inşaatına başlarız ve kısa sürede de bitiririz. Buraya Endüstri Meslek Lisesini kazandırırız. Arsin’e bu liseyi yapacağımıza söz veriyorum’’ diye konuştu.

Bayraktar Hayrat İlçesi Balaban Beldesi ile Köyçeğiz Köyü’nü ziyaret etti. Dernekpazarı’nın Akköse Köyü’nde cenaze namazına katıldı.

UŞAK BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Trabzon’a gelerek AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar’ı ziyaret etti. Bayraktar’ın TOKİ Başkanlığı döneminde kentsel dönüşüm projesi başta olmak üzere Uşak’ta önemli çalışmaları gerçekleştirdiklerini açıklayan Ali Erdoğan, Bayraktar’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset