Bayraktar'a ayakkabı attılar

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a, Okan Üniversitesi'nde katıldığı programda bir kız öğrenci ayakkabı fırlattı. Ayakkabı Bayraktar'ın uzağına düşerken, protestocu 4 öğrenci yaka paça gözaltına alındı. Bakan Bayraktar, Okan Üniversitesi'nde "

Bayraktar'a ayakkabı attılar

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a, Okan Üniversitesi'nde katıldığı programda bir kız öğrenci ayakkabı fırlattı. Ayakkabı Bayraktar'ın uzağına düşerken, protestocu 4 öğrenci yaka paça gözaltına alındı.

 

Bakan Bayraktar, Okan Üniversitesi'nde "Kentsel Dönüşüm Alternatif Model Arayışları" konulu toplantıya katıldı. Konuşma yapmak için kürsüye gelen Bayraktar, 4 öğrencinin protestosuyla karşılaştı. Slogan atan öğrencilere güvenlikçiler müdahale etmek istedi. Ancak Bayraktar, güvenlik görevlilerini durdurarak, "Bırakın istediklerini söylesinler" dedi. Bakan Bayraktar'ın söz hakkı verdiği öğrenciler slogan atmayı sürdürdü. Bu sırada bir kız öğrenci ayakkabısını çıkartıp Bakan Bayraktar'a fırlattı. Öğrencinin fırlattığı ayakkabı sahneye düşerken, protestocu öğrenciler yaka paça gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset