Bayraktar yoğun mesaide!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ı, İsviçre Ankara Büyükelçisi Raimund Kunz, ziyaret etti.Bakan Erdoğan Bayraktar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'ndeki makamında İsviçre Ankara Büyükelçisi Raimund Kunz ve beraberin

Bayraktar yoğun mesaide!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ı, İsviçre Ankara Büyükelçisi Raimund Kunz, ziyaret etti.

Bakan Erdoğan Bayraktar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'ndeki makamında İsviçre Ankara Büyükelçisi Raimund Kunz ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Bakan Bayraktar ziyaretin sonunda İsviçre Ankara Büyükelçisi Raimund Kunz'a Osmanlı motifleriyle süslü vazo hediye etti.

BAKAN BAYRAKTAR'IN YOĞUN MESAİSİ

Bakan Erdoğan Bayraktar'ın yoğun mesaisi sürüyor, bugün sabah saatlerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'ndeki makamında Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Habib Soluk'u kabul etmişti.

TBMM BAŞKANI ÇİÇEK'İ ZİYARET EDECEK

Bakan Bayraktar bugün saat 15.00'da TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i makamında ziyaret ettikten sonra saat 16.00'da Ufuk Üniversitesi İncek Kampüsü ve Hastanesi temel atma törenine katılacak, ardından ise akşama Trabzon platformularının iftar yemeğine katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset