Bayraktar: TS şampiyon olmalı

AK Parti Trabzon 2. Sıra Milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar, seçim öncesi son basın toplantısını düzenledi.Trabzon Zorlu Grand Otel'de düzenlenen basın toplantısında Bayraktar, Trabzon'a ilişkin önemli projelerini açıkladı.Bayraktar, "Trabzon'u marka şe

Bayraktar: TS şampiyon olmalı

AK Parti Trabzon 2. Sıra Milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar, seçim öncesi son basın toplantısını düzenledi.

Trabzon Zorlu Grand Otel'de düzenlenen basın toplantısında Bayraktar, Trabzon'a ilişkin önemli projelerini açıkladı.

Bayraktar, "Trabzon'u marka şehir yapmak yeni istihdam alanları oluşturmak ve Trabzon'un Büyükşehir Belediyeis olmak ile alacağı konumu çok iyi anlamak. Trabzon'un bir merkez şehri olması yatırım merkezi olması eksenine oturttuk işlerimizi. Trabzon'un lojistiği de gelişecek, orta ölçekli sanayi olsun küçük ölçekli sanayi olsun kış turizmi yaz turizmi olsun Trabzon'un fotoğrafının geliştirilemsidir. Trabzon'un tüm il hududlarının 17 merkez ilçeyle birlikte 60 beldesinin bütün köyleriyle birlikte büyükşehire dahil olması önemli" dedi.

"Mutlaka Trabzon'un grup yollarının köy yollarının yeniden elden geçirilmesi ve asfaltlanması gerekiyor" diyen Bayraktar, "Trabzon'da yatırımlarda sanayilerde ne yapabiliriz. Turizmde ne yapabiliriz. Turizm sektörü gibi önemli işler yaratarak kentte işsiz genç kalmaması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

 

AKYAZI PROJESİ

Bayraktar, "Akyazı'nın durdurulması için yürütmeyi durdurma kararı verildi. Durdurulmadan dolayı stadın ihalesini yapamıyoruz. Buranın yapılması TBMM'den çıkmış bir kanun. Kanun doğrultusunda biz burayı dolduruyoruz. Buranın doldurulma işi ve stad işi kesinlikle yürüyecek. Ama mahkeme bize ne diyorsa onu yapacağız"

"Sadece stadyum olmayacak burası Trabzon'un gerçekten fiziksel olarak da büyükşehir fotoğrafı verecek ve Akçaabat ilçesi ile bütünleşecektir şehir" diyen Bayraktar sözlerini şöyle sürdürdü: "Tamamen artık Akçaabat ile Trabzon ve Yomra tek fotoğraf vermiş olacak"

Özel sektörün tetiklenilmesi gerektiğini belirten Bayraktar, "Yayla turizmi tarım ve haycancılık noktasında adımlar atacağız. Yeni evlenecek olan yoksul çiftlere  500 bin TOKİ'nin yapılacağı konutlardan verilecek. Yol üzerinde büyük tünel 5 tane köprülü kavşak olacak. Şimdilik böyle argümanlarla artırılacak bunlar. Ağaçlandırılmış bir bulvar şeklinde olacak aynı zamanda ismi de Kanuni Bulvarı 3.5 veya 4 yılda bitirilecektir bu bulvar. Çünkü bunun kaynağı herşeyi hazırdır" diye konuştu.

 

BAYRAKTAR: TRABZON NASIL 6 KEZ ŞAMPİYON OLDU

Bayraktar, "Dünya bir büyük global köy oldu, çok bütünleşti bugün Brezilya'da bir olay olduğu zaman Türkiye'de bu hissediliyor. Ekonomik bakımından güçlü olan ülkeler ön plana çıkıyor. Trabzon'u da ekonomik bakımdan büyütmeliyiz. Büyütelimki Trabzonspor her sene şampiyon olsun. Bu ekonomik büyüklük olmazsa olmaz. Trabzonspor 6 kez şampiyon oldu. Niye amatör ruh öndeydi o zaman. E şimdi 6-7 tane tamamen yabancı var haftanın kaç günü İstanbul'a gidiyorlar. Sosyal eğlence açısından.

Trabzonspor şampiyon olamayınca bizi stres basıyor. Trabzon'a mutlaka şampiyonluğu yaşatmamız lazım. Hep söz sahibi olmak için Trabzon'un ekonomisinin büyümesi lazım" dedi.

Akyazı projesi kapsamında yer alan Kruvozer Liman ile ilgili de konuşan Bayraktar, "Projede bu da var. Bizim amacımız Trabzon'a daha fazla hizmet etmek. Ha oy alamazsak yapamayacakmıyız tabiki yapacağız öyle şey mi olur. Sonuna kadar çalışacağız yırtınacağız. Ama insanların karşısına çıkarken de yüzümüzün olması lazım. Bunun için de fazla oy kitlesi alarak 'haa bakın bu kadar destek görmüşler" denilsin bize ve ona göre de biz de hizmet noktasında daha güçlü olalım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler