Bayraktar Trabzon'u anlatacak

AK Parti Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, NTV, Haber Türk, SKY Türk ve TGRT Haber kanallarına konuk olarak Hükümet’in ve TOKİ’nin 8,5 yıllık yatırımları ile Trabzon’daki çalışmaları anlatacak. Seçim çalışmalarına yoğun bir tempod

Bayraktar Trabzon'u anlatacak

AK Parti Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, NTV, Haber Türk, SKY Türk ve TGRT Haber kanallarına konuk olarak Hükümet’in ve TOKİ’nin 8,5 yıllık yatırımları ile Trabzon’daki çalışmaları anlatacak.

 

Seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda devam eden Bayraktar, İstanbul’da gerçekleştireceği iki günlük program kapsamında çeşitli ulusal televizyon kanallarına konuk olacak. NTV, Haber Türk, SKY Türk ve TGRT Haber kanallarındaki programlara katılacak olan Bayraktar, TOKİ Başkanlığı döneminde yapılan çalışmalar, AK Parti Hükümeti’nin icraatları, 2023 hedefi ile Trabzon’daki çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunacak.

 

Bayraktar ilk olarak bu akşam Haber Türk’te Balçiçek İlter’in sunduğu “Söz Sende” programına konuk olacak. Program bu akşam saat 18.10’da Haber Türk ekranlarında yayınlanacak.

 

Haber Türk’teki yayının ardından Bayraktar, yine bu akşam SKY Türk’teki “Son Nokta” programına katılacak. İlkin Ündeş’in sunduğu “Son Nokta” programı ise saat 23.00’de başlayacak.

 

YARIN NTV VE TGRT HABER’DE

AK Parti Milletvekili Adayı Bayraktar, yarın ise NTV ve TGRT Haber kanallarına konuk olacak. Perşembe günü ilk olarak saat 10.10’da, NTV’de Celal Pir’in sunuculuğunu yaptığı “Seçime Doğru” programına katılacak. Bayraktar, saat 14.00’de ise TGRT Haber’e konuk olarak Gülden Kalecik’in sorularını yanıtlayacak ve son 8,5 yılda AK Parti İktidarı’nın ve TOKİ’nin yaptığı çalışmaları anlatacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset