Bayraktar Trabzon'da konuştu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Gençlik Kolları'nın düzenlediği "Demokratikleşen Türkiye'de Siyasi Hareketler" konulu konferansta yaptığı konuşmada, "Zor olacak ama Türkiye'yi terör belasından kurtaracağız" dedi. Trabzon Hamamizade

Bayraktar Trabzon'da konuştu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Gençlik Kolları'nın düzenlediği "Demokratikleşen Türkiye'de Siyasi Hareketler" konulu konferansta yaptığı konuşmada, "Zor olacak ama Türkiye'yi terör belasından kurtaracağız" dedi.

Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa, Bakan Bayraktar'ın yanısıra, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Başbakan Erdoğan'ın dünürü gazeteci-yazar Sadık Albayrak ile partililer katıldı. Bir konuşma yapan Bakan Bayraktar, Türkiye'nin hızla gelişip kalkındığını anlattı, "Ülkemiz hem demokratikleşme hem de saniyeleşme alanında hızla gelişiyor. Genel anlamda Türk milleti mutludur, huzurludur. Türkiye'nin bulunduğu coğrafya son derece zor bir bölgedir. Dünyanın Ortadoğu'ya bakışı enteresandır. Bu zor şartlar içerisinde, dünya dengelerini de tutmak suretiyle Türkiye'nin başını belaya sokmadan ülkeyi geliştirmek zorundayız. Bu meseleleri kucağımıza aldık. En düzgün bir ve problemsiz biçimde çözme mücadelesi veriyoruz" diye konuştu.

TÜRKİYE'Yİ TERÖR BELASINDAN KURTARACAĞIZ

Ülkede terör sorunu yaşandığı söyleyen Bakan Erdoğan Bayraktar, "Bu terörü bitireceğiz. Zor olacak ama Türkiye'yi terör belasından kurtaracağız. Demokrasi dışı kapalı toplumlar görüldüğü gibi ileri gidemedi, çöktü ve dünyadan koptu. Ama demokrasiyle idare edilen toplumlar gelişti ve ilerledi. Demokratik toplumlarda devlet milletiyle kaynaşır, devlet milletin hizmetindedir " diyerek sözlerini noktaladı.

Gazeteci-Yazar Sadık Albayrak da yaptığı konuşmada yaşadığı olayları salonu dolduran gençlere aktardı. Albayrak, şunları söyledi: "Şu anda belge çağındayız, ilerde bilgi çağında olacağız. Sizinle belge çağındaki deneyimlerimi paylaşacağım. Son derece bağnaz, son derece gayri insani, insanları doğumundan itibaren suçlu sayan bir düzen içerisinde büyüdük. Nasıl ki papazlar insanları, çocukları vaftiz eder, rejim de seni bir nebze yasalar ile vaftiz ederse sen bu toplumda yer bulursun yoksa istenmeyen bir adam durumunda olursun. Trabzon'da büyüdük, Adnan Menderes bir gün Trabzon'a geldi. Babamla gittik onu karşılamaya. Miting alanında millet Menderes'i alkışlamaktan, o yeri doldurmaktan bir hal olmuş. İşte orada Menderes dedi ki: 'Yeter artık söz milletin'."

Albayrak'ın konuşması devam ederken Bakan Erdoğan Bayraktar salondan ayrılarak dinlenmek üzere Of İlçesi'ndeki evine gitti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset