Bayraktar: Trabzon AB kenti olacak

AK Parti Trabzon milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, 12 Haziran’da yapılacak seçimlerin Cumhuriyet tarihinde çok partili sisteme geçilen 1946 yılından bu yana yapılan seçimlerin en önemlisi olduğunu söyledi.Yomra ilçesinde çeşitli z

Bayraktar: Trabzon AB kenti olacak

AK Parti Trabzon milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, 12 Haziran’da yapılacak seçimlerin Cumhuriyet tarihinde çok partili sisteme geçilen 1946 yılından bu yana yapılan seçimlerin en önemlisi olduğunu söyledi.

Yomra ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunan ve partisinin seçim bürosunun açılışına katılan Bayraktar, partililere hitaben bir konuşma yaptı. Bayraktar, Türkiye’nin çok önemli bir seçimin arefesinde bulunduğunu hatırlatarak “Türkiye son 8,5 yılda yakalamış olduğu istikrarın meyvelerini alma konumuna geldi. Türkiye’de oluşturulmak istenilen statükonun ve bürokrasinin önünün açılması için, gerekli yasal düzenlemeler ve gerekli anayasa düzenlemesi için ilk büyük adım atılmıştır. İdari düzenlemeler yapılmıştır. Türkiye’de enflasyon durmuştur, faizler yüzde 6’ya inmiştir. Artık Türkiye’de yatırım ortamı iklimi hazır duruma gelmiştir. Bu bakımdan bu seçim saf bir seçim değildir. Türkiye için önemli olduğu kadar, İslam dünyası için önemli olduğu kadar, mazlum miletler için önemli olduğu kadar, dünya için de çok önemlidir. Türkiye’de biz bu seçimi salt partiler seçimi olarak düşünemeyiz. Türkiye’de bizim bayrağımızın daha yükseklerde dalgalanması için, vatanımızın birliği milletimizin daha çok dirliği için AK Parti iktidarının mutlaka devam etmesi lazım. Bu seçim cumhuriyet tarihimizde çok partili sisteme geçtiğimiz 1946’dan beri yapılan seçimlerin en önemlisidir” dedi.

“Küçük fotoğrafa bakmayalım, kusurlarımıza kabahatlerimize bakmayalım” diyen Bayraktar “Yapamadıklarımıza bakmayalım. Fotoğrafın geneli bakmak lazım. Türkiye masaya yumruğunu vuran konuma gelmiştir. Avrupa Birliği’ne girmek için mücadele eden bir ülkedir. Bu bakımdan salt sloganlara demagojilere bakıp oyumuzu kullanmayacağız. Bu seçimde Türkiye’nin geleceği için, parti üstü Türkiye’nin birliğini düşünerek istikrarın devam etmesi lazım. Yakalamış olduğumuz yatırım ikliminin yatırımlara dönüşmesi lazım” şeklinde konuştu.

Bayraktar, Trabzon için gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek “Trabzon’u biz AB şehri yapmalıyız, Trabzon’u büyükşehir yapmalıyız, Trabzon’u cazibe merkezi yapmalıyız. Trabzon’a kim yatırım yapabilir kim kaynak oluşturabilir, Trabzon’un problemlerini kim çözebilir. Biz hatır için oy vermeyeceğiz, Trabzon için oy vereceğiz. Trabzon’un insanı için oy vereceğiz. Trabzon’un gelişmesi için oy vereceğiz. Biz Trabzon’umuzu İstanbul, İzmir, Antalya ile yarıştırmak zorundayız. Trabzon’u dünyanın önemli sahil kentleriyle yarışır duruma getirmeliyiz” diye konuştu.

Kaşüstü Devlet Hastanesi yolunda da incelemelerde bulunan Erdoğan Bayraktar “Kaşüstü’nde 650 yataklı hastaneyi yaptık. 100 milyon TL üzerinde bir yatırım yaptık. Yolu bitiriliyor. 2-3 aya kadar açılışa hazır hale getirilecek” bilgisini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset