Bayraktar: Seçimi şoförler belirler

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar, Türkiye’nin kalkınmasıyla birlikte Trabzon’un çok daha fazla kalkınacağını söyleyerek, “Trabzon’u Karadeniz’in AB şehri yapacağız” dedi.Bayraktar, Trabzon Şoförler Odası’nın Park Restoranttaki yemeğin

Bayraktar: Seçimi şoförler belirler

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar, Türkiye’nin kalkınmasıyla birlikte Trabzon’un çok daha fazla kalkınacağını söyleyerek, “Trabzon’u Karadeniz’in AB şehri yapacağız” dedi.

Bayraktar, Trabzon Şoförler Odası’nın Park Restoranttaki yemeğine katıldı. Toplantıya Bayraktar ile birlikte AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Şoförler Odası Başkanı Turan Altuntaş katıldı.

Şoförlük mesleğinin kutsal bir iş olduğunu ifade eden Bayraktar, “Bir seçimi şoför belli eder, şoför iktidara getirir, bir partiyi şoför yıkar’’ diye konuştu.

Türkiye’nin çok büyük değişim yaşadığını kaydeden Bayraktar, şunları söyledi: “Türkiye’de yeniden bir yapılanma oluyor. Türkiye Mustafa Kemal Atatürk, Adnan Menderes, Turgut Özal dönemi ile AK Parti’nin 8,5 yıllık iktidarında büyüdü. Türkiye’de önemli anayasal değişiklikler yapıldı. Önemli yasal ve idari değişikler yapıldı. Türkiye borç sarmalından kurtuldu. Merkez Bankasını kasasında 95 milyar dolar para var. Komşularımızla sıfır problem durumundayız. IMF’ye olan borç 5 milyar dolara düştü. Bu önümüzdeki dönem Türkiye’yi Dünyada 10 büyük ekonomi arasına sokma dönemidir. Yatırım,  kalkınma iklimi oluştu. Türkiye kalkınacak, Trabzon çok daha fazla kalkınacak.  Trabzon’da işsizliğin belini kıracağız. Trabzon’da gençlerimiz iş bulacak bunun için çok ciddi çalışmalarımız var. Trabzon’u 2-3 misli büyüteceğiz. Trabzon’u Karadeniz’in AB şehri yapacağız. Merkez şehri marka kent yapacağız”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset