Bayraktar, partisine güç aşıladı

Sekiz yıldır aralıksız sürdürdüğü Toplu Konut İdaresi Başkanlığı görevinden istifa ederek Ak Parti Trabzon milletvekili adayı olan Erdoğan Bayraktar partisine güç aşıladı. Bayraktar yılların verdiği tecrübesi ve başarı grafiğinin ivmesi ile Trabzon seçimi

Bayraktar, partisine güç aşıladı

Sekiz yıldır aralıksız sürdürdüğü Toplu Konut İdaresi Başkanlığı görevinden istifa ederek Ak Parti Trabzon milletvekili adayı olan Erdoğan Bayraktar partisine güç aşıladı.

 

Bayraktar yılların verdiği tecrübesi ve başarı grafiğinin ivmesi ile Trabzon seçimine hareket kattı. Hemen her noktada vatandaşlarla buluşan Erdoğan Bayraktar, teşkilatlardan ve vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

 

Akyazı projesinin mimarı kabul edilen ve bu projenin hayata geçirilmesi için tüm imkanları seferber eden Erdoğan Bayktar, Trabzon’a ve Trabzonpsor’a kazandırılacak projeler için tüm birikimini ortaya koydu.

 

TOKİ Başkanlığı süresince çok büyük hizmetlere imza atan Erdoğan Baykraktar, Başbakan Erdoğan’ın her fırsatta dile getirdiği ve övündüğü yatırımların mimarı oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset