Bayraktar parti teşkilatını unutmadı

AK Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, 12 Haziran milletvekili seçim çalışmalarında kendisine destek veren partililere teşekkür etti.Erdoğan Bayraktar, Trabzon'un Tonya, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Beşikdüzü, Şalpazarı ilçelerini dolaşarak 12 Haziran

Bayraktar parti teşkilatını unutmadı

AK Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, 12 Haziran milletvekili seçim çalışmalarında kendisine destek veren partililere teşekkür etti.

Erdoğan Bayraktar, Trabzon'un Tonya, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Beşikdüzü, Şalpazarı ilçelerini dolaşarak 12 Haziran milletvekili seçim çalışmalarında emeği geçen parti teşkilatlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatı'nda İlçe Başkanı Enver İskender ve partililerle bir süre sohbet eden AK Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, "Partimizin her kademesinde görev alıp, Partimize gönül veren tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Biz iktidar partisi biz birinci partiyiz diyip partiye gönül veren AK Parti'ye oy veren AK Parti için çalışan arkadaşlar çok beyefendi bir tavır takındılar. " dedi.

Bayraktar "Biz işimize bakacağız vatan için, milletimiz için ve Trabzon'umuz için ne yapabiliriz ona bakacağız. " şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset