Bayraktar o sözlere açıklık getirdi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde partisinin 10'uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen iftar sonrası yaptığı konuşmada, "Oy verenlerle vermeyenler bir değil" sözlerine açıklık getirdi.OY VERMEYENLERE ÖZEL İL

Bayraktar o sözlere açıklık getirdi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde partisinin 10'uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen iftar sonrası yaptığı konuşmada, "Oy verenlerle vermeyenler bir değil" sözlerine açıklık getirdi.

OY VERMEYENLERE ÖZEL İLGİ GÖSTERECEĞİZ
Bayraktar, "Tabii ki oy verenle oy vermeyeninin farkı var. Niye? Oy vermeyenlere yaklaşacağız, onların da oyunu almak için özel bir gayret göstereceğiz. Bizim söylediğimiz budur" dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte Rize'ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti il teşkilatını ziyareti sonrasında, dün Zonguldak Ereğli'de yaptığı açıklama ile ilgili soruları yanıtladı.

Zonguldak'ta yaptığı konuşmada seçimlerin bittiğini, 780 bin kilometrekareyi ve 75 milyon insanı bir tutacaklarını ve bundan sonra siyaset yapmayacaklarını belirttiğini ifade eden Bayraktar, şöyle devam etti:

KİMSEYE AYIRIM YAPMAYIZ
"Ama tabii ki oy verenle oy vermeyeninin farkı var. Niye? Oy vermeyenlere yaklaşacağız, onların da oyunu almak için özel bir gayret göstereceğiz. Bizim söylediğimiz budur. Oradaki paragrafın tamamını dinlerseniz, 'Bundan sonra kimseye ayırım yapamayız.

Herkes bizim kardeşimizdir. Oy vermeyenler de niye bize oy vermedi? Nedir eksiğimiz, gediğimiz? Şimdi yüzde 50 oy aldık, önümüzdeki seçimlerde daha yüksek oy alacağız' dedim. Bunun manası ve ruhu budur."

Bakan Bayraktar, "Açıklamalarınız yanlış mı yorumlandı?" şeklindeki bir soruyu da "Onu bilmiyorum" diye yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler