Bayraktar iş adamlarıyla buluştu!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti iktidarının yakaladığı istikrar ile Türkiye’nin önünün açıldığını söyledi. Bayraktar memleketi Of’ta işadamları ve esnafla Ali Usta Restoran’daki kahvaltıda bir araya gel

Bayraktar iş adamlarıyla buluştu!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti iktidarının yakaladığı istikrar ile Türkiye’nin önünün açıldığını söyledi.

 

Bayraktar memleketi Of’ta işadamları ve esnafla Ali Usta Restoran’daki kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Belediye Başkanı Murat Saral, AK Parti İlçe Başkanı Fazlı Çapoğlu, parti yöneticileri, işadamları ve esnaflar katıldı.

Burada bir konuşma yapan Bayraktar, AK Parti iktidarının yakaladığı istikrar ile Türkiye’nin önünün açıldığını belirterek, “Türkiye büyük bir istikrar yakaladı. Hem ekonomide hem de dünyada söz sahibi olma yolunda önemli adımlar atıldı. Düşman üreten değil artık dost üreten bir ülke olduk. Dünyada 60’ın üzerinde ülkeye vizesiz bir şekilde bizim insanız girebiliyor. Başımız dik, alnımız açık bir şekilde Avrupa ülkelerini gezebiliyoruz. Bütün bunlar AK Parti hükümeti döneminde oldu” dedi.

Ankara’ya güçlü bir şekilde gitmek için destek istediğini ifade eden Bayraktar, “Bu kardeşinizi çok güçlü bir şekilde destekleyerek Ankara’ya göndermenizi istiyorum. Bugüne kadar yaptığım çalışmalarla sizin yüzünü kara çıkartmadım, sizden destek bekliyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset