Bayraktar horona durdu

Vakfıkebir Meydanı'nda düzenlenen mitinge ilçe halkı büyük ilgi gösterirken, ellerinde AK Parti bayrakları ile miting alanını dolduran vatandaşlar büyük coşku yaşadı. Mitinge Devlet Bakanı Faruk Özak, AK Parti Trabzon Milletvekili adayı ve TOKİ eski Başka

Bayraktar horona durdu

Vakfıkebir Meydanı'nda düzenlenen mitinge ilçe halkı büyük ilgi gösterirken, ellerinde AK Parti bayrakları ile miting alanını dolduran vatandaşlar büyük coşku yaşadı. Mitinge Devlet Bakanı Faruk Özak, AK Parti Trabzon Milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, milletvekili adayları Safiye Seymenoğlu, Aydın Bıyıklıoğlu, Yunus Karabela, Salih Cora, AK Parti Milletvekili Kemalettin Göktaş, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, milletvekili aday adayları, belediye ve ilçe başkanları katıldı.

Miting öncesi Bakan Özak ve Erdoğan Bayraktar ile diğer adaylar horon ekibine katılarak horon oynadılar. İl Başkanı Adnan Günnar’ın açılış konuşması ile başlayan mitingde Salih Cora, Aydın Bıyıklıoğlu, Yunus Karabela, Safiye Seymenoğlu, Erdoğan Bayraktar ve Faruk Özak konuşma yaptı.

Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, önlerinde 12 Haziran'da çok önemli bir seçimin olduğunu belirterek, ''Türkiye AK Parti iktidarıyla çağ atlamıştır. Ufkumuzu geniş yapacak projelerimiz var, hizmete devam edeceğiz” dedi.

Türkiye'nin Dünya'nın sayılı ülkeleri arasına girmeye hazır olduğunu ifade eden Bayraktar, “Türkiye gelişiyor ve dünya ile yarışıyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız demekten gurur duyuyoruz, ancak bunu engellemeye çalışıyorlar. Trabzon buna geçit vermesin. Trabzon'da Türkiye’nin ve Dünyanın marka şehri olsun. Biz burada 6 milletvekili ile meclise gitmeliyiz ki orada isteklerinizi daha rahat bir şekilde yapalım'' ifadelerini kullandı.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ise "Biz tüm Trabzon’un ve sizlerin hizmetkârıyız. Vakfıkebir ilçemize önemli hizmetler yaptı. 

Gençlik Merkezi inşaatı iki ay sonra bitecek. Burada yılan hikayesine dönen Öğretmenevi inşaatını 2011 oyunlarının içerisine aldık. Burayı tamamlayarak, sizler için sosyal bir mekân haline getireceğiz. Buraya bir yüksekokul açmıştık. Okulumuzda 1100 öğrencimiz oldu. Bu öğrencilerimiz için 400 yataklı bir yurt yapacağız. Yurt yeri için belediye başkanımızla ve kaymakamımızla görüştük istimlak sorununu aşacağız. İçmesuyu projemiz devam ediyor. Kısa bir zamanda bu projeyi de tamamlayacağız.

Bu ilçe için büyük önem taşıyan ve uzun yıllardır yapımı için gayret sarfedilen Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi’ndeki hak sahiplerine 5,5 trilyon ödedik. Kalan 1,5 trilyonu da seçimlerden sonra ödeyerek hizmet sokacağız. Vakfıkebir için esas önemli projemiz 12 milyonluk Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi. Bu projemiz programa alındı. İnşallah bu yıl temelini atacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset