Bayraktar, Bayraktar'ı ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ziyaret etti.Bakan Bayraktar’ı Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı makamında  ziyaret ederek ‘’Çevre ve tarımsal sorunlarla ilgili’’ dosyayı ver

Bayraktar, Bayraktar'ı ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ziyaret etti.

Bakan Bayraktar’ı Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı makamında  ziyaret ederek ‘’Çevre ve tarımsal sorunlarla ilgili’’ dosyayı verdi.

ÇEVREMİZİ KORUYARAK KALKINMA SAĞLAYACAĞIZ

Çevremizi koruyarak kalkınma sağlayacağız Dünyaya bakıldığında çevreciliğin son 30 yılda çok önem kazandığını dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin yeni yeni saniyeleştiğini, dünyayı kirletme noktasında çok geride olduğunu söyledi.

"Türkiye olarak çevre konularında üzerimize düşeni mutlaka yapacağız" diyen Bayraktar, "Çevreyi koruyarak kalkınmak, gelişmek, insanlarımızı zenginleştirmek, ihracatımızı artırmak zorundayız. Bütün bu dengelere dikkat edeceğiz" diye konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin, doğanın, tabiatın kirletilmesinde çok fazla günahı olmadığını ve kendilerini  yeni yeni sanayileşiyoruz, gelişiyoruz. Biz dünyayı kirletme noktasında çok geride olduklarını kaydetti.

Bakan Bayraktar ile yaklaşık 45 dakika görüşen Şemsi Bayraktar, çevre ve tarımsal sorunlarla ilgili olarak bilgi vererek, ‘’Çevrenin kirletilmesine çeşitli sektörlerin değişen oranlarda katkıları olmakla birlikte en büyük payı sanayi ve enerji sektörü almaktadır. Birçok sanayi kuruluşu gerekli önlemleri almadan üretim faaliyetlerine başlamakla hava, su ve toprağa verdikleri atıklarla çevre kirliliğine yol açmaktadırlar’’ dedi.

Şemsi Bayraktar, Bakan Erdoğan Bayraktar’a özellikle TOKİ yatırımlarının projelendirilmesi aşamasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak tarım arazilerinin tahribatına meydan verilmemesi yönündeki hassasiyetinize saygı ve taktirle karşılıyorum’’diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset