Baykal'ın istifası için ne dedi?

CHP Trabzon İl Başkanı Volkan Canalioğlu, Deniz Baykal'ın istifasıyla ilgili olarak, ''Genel başkanımızın yeniden aday olması yönünde bir oluşum içerisinde olacağız'' dedi. Partisinin il binasında gazetecilere açıklamada bulunan Canalioğlu, söz konusu gör

Baykal'ın istifası için ne dedi?

CHP Trabzon İl Başkanı Volkan Canalioğlu, Deniz Baykal'ın istifasıyla ilgili olarak, ''Genel başkanımızın yeniden aday olması yönünde bir oluşum içerisinde olacağız'' dedi. 

Partisinin il binasında gazetecilere açıklamada bulunan Canalioğlu, söz konusu görüntülerin bir süre önce yayınlanmasının ardından Deniz Baykal ile telefonla görüştüğünü ve 'geçmiş olsun' dileklerini ilettiğini söyledi. 

Olay nedeniyle Baykal'ın istifa etmesini beklemediklerini ifade eden Canalioğlu, ''Türk siyasetindeki Anayasa değişikliği gibi bazı önemli konularda kendisi hep dik duruşunu sergilemiştir. CHP'nin olası erken bir seçimde iktidar olacağı tablosu da böylelikle ortaya çıkmıştır. Bunun önünün kesilmesi için insan onuruna yakışmayan bir davranışla kaset komplosu yapılmıştır'' dedi. 

Partinin genel kurultay sürecinde olduğunu anımsatan Canalioğlu, ''Genel kurultaya on gün var. Bu süre içerisinde genel başkanımızın yeniden aday olması yönünde bir oluşum içerisinde olacağız. Kendisi partimize her zaman en iyi şekilde faydalı olmuştur ve bundan sonra da olacaktır. Onun arkasındayız ve tekrar aday olması için Trabzon olarak üzerimize düşen görevi yapacağız'' diye konuştu. 

Bu arada istifa haberini duyan partililerin, geldikleri il binasında televizyondaki gelişmeleri takip ettikleri ve gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlendi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset