Baykal'ı yakında cübbeli görürüz

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, CHP'nin çarşaftan sonra Kuran Kursu açılımını eliştirdi.Bursa'da Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nin açılışında konuşan Süleyman Soylu, kalabalıktan bir kişinin “Baykal yakında namaz da kıldırır” demes

Baykal'ı yakında cübbeli görürüz

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, CHP'nin çarşaftan sonra Kuran Kursu açılımını eliştirdi.

Bursa'da Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nin açılışında konuşan Süleyman Soylu, kalabalıktan bir kişinin “Baykal yakında namaz da kıldırır” demesi üzerine Soylu, “Çok yakın zamanda sayın Baykal'ı eğer imam cübbesini giyip, kafasına da imam sarığını da takıp, en önde namaz kıldırmaya girerken görürseniz hiç şaşırmayın” diye konuştu.

Kendilerinin Adnan Menderes üzerinden bugüne kadar hiç siyaset yapmadıklarını belirten Süleyman Soylu, “Allah Menderes'i nur içinde yatırsın. Menderes'in üzerine bir gün siyaset yapmadık. Bir gün oy avcılığı, oy devşirmesi içerisine girmedik. Ama Türkiye siyaseti öyle keşmekeş ortama girdi ki kimse iş ile uğraşmıyor. Kimse gençlerimizin geleceği ile ilgili uğraşmıyor. Birisi buzdolabı dağıtıyor. Öbürü çamaşır makinesi dağıtıyor. Öteki de her mahalleye Kuran Kursu açacak, 'günaydın' derler adama” dedi.

Süleyman Soylu, milletin aldatıldığını ileri sürerken de “2002'de Kahramanmaraş Meydanı'nda bu hükümet mensuplarının söylediği 'Başörtüsü bizim namusumuzdur', 'Siyasi partiler kanununu değiştireceğiz', 'Seçim kanunu değiştireceğiz', 'Yolsuzluklardan yolsulluklardan Türkiye'yi arındıracağız' gibi sözlerle milleti istismar etmeyin. Kavga siyasetini, kirlilik siyasetini bırakın. Türkiye'yi hep beraber geliştirelim” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset