Baykal'ı "Hoca Efendi" yaptılar!

Deniz Baykal'ı "Hoca Efendi" yaptılar! İşte şaşırtan Baykal posteri... CHP'li kadınlar, kadın vekillerin sert tepki göstermesini isterken, gençler dünyanın en büyük internet paylaşım sitesi Facebook'ta Baykal aleyhine sayfalar kurmaya başladı. DENİZ HOCA

Baykal'ı "Hoca Efendi" yaptılar!

Deniz Baykal'ı "Hoca Efendi" yaptılar! İşte şaşırtan Baykal posteri... CHP'li kadınlar, kadın vekillerin sert tepki göstermesini isterken, gençler dünyanın en büyük internet paylaşım sitesi Facebook'ta Baykal aleyhine sayfalar kurmaya başladı.

DENİZ HOCA EFENDİ
Bu sayfalardan birisi, "Deniz Baykal Hoca Efendi Sevenleri" başlığı ile kuruldu. Sayfada Baykal'ın türbanlı ve cübbeli fotomontaj resimleri ile çarşaflı açılıma tepki mesajları yer alıyor. Bu mesajlardan en dikkat çekeninde şu ifadeler yer alıyor: "Deniz Baykal Hoca Efendi'ye göre iki tür çarşaf var; 1- Bulunduğu ortama göre giyinebilir ama içinde aydınlık bir düşünce mümkündür. 2- Türkiye'yi geriye döndürmek, Ortaçağ karanlığına çekmek isteyenlerin simgesi.

CHP'DEN ELİNİ ÇEK
Üniversitelerde başörtüsünü serbest bırakan düzenlemeyi, 'Bu iş çarşafa kadar gider' diyerek dava açıp iptal ettiren CHP lideri Baykal, yerel seçimlere az bir süre kala tavır değiştirdi. Törenlerle başörtülü ve çarşaflı kadınlara CHP rozeti takan Baykal, çarşafı 'Türkiye'yi geriye döndürmek, Türkiye'yi Ortaçağ karanlığına çekmek isteyenlerin' simgesi olarak nitelediğini unuttu. Herkes içinde bulunduğu ortamın gereğini benimseyerek giyiniyor olabilir ama herkesin içinde pırıl pırıl bir anlayış, aydınlık bir düşünce ve çok duyarlı bir yüreğin bulunması mümkündür. (H.K.)"

Sitede kurulan "Çarşaflı Baykal CHP'den ve Türkiye siyasetinden elini çek" sayfası ise en fazla ilgi gösterilen sayfa oldu. Sayfanın editör bölümünde şu tepki yazısı yer alıyor:

OBAMA YANLIŞINI ANLADI
"Üniversitelerde direncimizi yok sayarak üye yaptığı üyelerle şov yapan Baykal'ı istifaya davet ediyoruz. Aylarca üyelik bekleyen kişilerin üyeliklerini reddederken 12. maddeden 1 gecede 100'lerce sahte üyeliği mahkemelerce iptal edilen Baykal'ın bu sefer bu sahteciliğine popülistliği de eklendi. Baykal ve onun ortaklarının CHP'den ve siyasetten elini çekmesini istiyoruz." Sayfada tepki mesajları ise şöyle:

Ya şu ülkeyi namusuyla şerefiyle Atatürk devrimlerine bağlı olarak bir Allah'ın kulu yönetemeyecek mi? CHP'ye saydırırdım şimdi ama temeli yüzünden bunu yapamam Baykal istifa artık!! (T.V.)

Obama change (değişim) dedi, Baykal yanlış anladı! (E.B) nElbette başı bağlı kadınlarımız da partimize üye olsun ama takiye yapar gibi bunu davulla zurnayla basına pozlarla duyurmak CHP liderine Atatürk'ün koltuğundaki adama yakışmaz! O koltuk ağırlık gerektirir.

Erdoğan'a Baykal, Baykal'a çarşaf ne güzel UYMUŞ! (G.K) Vah Atatürk vah kimlerin eline düştü yadigarların...

(Süper Poligon)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset