Baykal:Değerlendirme Yaptık

CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında Genel Başkan Deniz Baykal ve parti yönetimine güven önergesi kabul edildi.Genel Başkan Baykal başkanlığında gerçekleştirilen CHP Parti Meclisi toplantısı yaklaşık 11 saat sürdü.Genel Başkan Baykal, toplantının ardından

Baykal:Değerlendirme Yaptık

CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında Genel Başkan Deniz Baykal ve parti yönetimine güven önergesi kabul edildi.

Genel Başkan Baykal başkanlığında gerçekleştirilen CHP Parti Meclisi toplantısı yaklaşık 11 saat sürdü.Genel Başkan Baykal, toplantının ardından yaptığı açıklamada, PM'nin aldığı kararı şöyle açıkladı:

''Parti Meclisi, bugünkü toplantısında seçim sonuçlarını kapsamlı olarak ele almış, eleştiri ve öz eleştiri mekanizmalarını işleterek bir durum değerlendirmesi yapmıştır.

Bu değerlendirmenin ışığında CHP'nin temel ilkeleri, politikaları doğrultusunda çalışmalarını etkin bir biçimde sürdürmeye devam etmesi kararlaştırılmıştır. Parti Meclisimiz Genel Başkan ve parti organlarına yönelik güvenini kamuoyuna açıklamayı da kararlaştırmıştır.''

Toplantıda ret oyu veren üyelerin İzzet Çetin, Gülsün Bilgehan Toker, Ali Kemal Kumkumoğlu, Adil Özkol, Sevgi Kökbudak, Lütfiye Memioğlu, Mustafa Özyurt, Yıldırım Emsiz, Ali Rıza Gülçiçek, Durmuş Özcan, Örsan Kumtel Öymen, Hüseyin Karakoç olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset