Baykal ve Sav'a şok!

 CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin kurultay çağrısı yapan muhaliflerle ilgili, "Şer odakları bir araya geldi. Parti kimliğini bozanlar için disiplin işletilecek" dedi, MYK harekete geçti. Kurultay sürecini işleten Baykal ve Sav'a yakın isimlerin ya

Baykal ve Sav'a şok!

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin kurultay çağrısı yapan muhaliflerle ilgili, "Şer odakları bir araya geldi. Parti kimliğini bozanlar için disiplin işletilecek" dedi, MYK harekete geçti.

Kurultay sürecini işleten Baykal ve Sav'a yakın isimlerin yaptığı açıklamalar MYK tarafından incelenecek, parti kimliğine zarar verildiği tespit edilen açıklamaları yapanlarla ilgili disiplin süreci başlatılacak.

CHP MYK toplantısında seçim sonuçları masaya yatırıldı. İllerden gelen raporların değerlendirildiği toplantının kararlarından biri de olağanüstü kurultay çağrısı yapan muhalif CHP'lilerin yaptığı açıklamalar oldu.

İHRACA VARAN CEZALAR VERİLEBİLİR

Toplantı sonrası bir açıklama yapan CHP Genel Sekreteri Tamaylıgil muhaliflerin yaptığı açıklamaların mercek altına alındığını, incelemeler yapıldıktan sonra gerekli görülmesi durumunda disiplin sürecinin işletileceğini söyledi.

Bu süreçte Baykal kimi değerlendirmelerde bulunmuş ancak Sav hiç konuşmamıştı. Bu durumda Baykal'ın açıklamaları da incelenecek, ama daha çok Baykal ve Sav'a yakın eski milletvekillerinin yaptığı açıklamalar ele alınıp değerlendirilecek. Parti tüzüğü ve kimliğine aykırı olarak tespit edilen açıklamaları yapan isimler disiplin kuruluna gönderilecek. Disiplin kurulu da ihraca varan cezalar verebilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset