Baykal giderse diyorduk ama...!

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, CHP'deki kongre tartışmalarına değinerek, ''Şimdi CHP kendi içerisinde genel başkan totosu oynuyormuş. Onlara bir tavsiyemiz var; isterlerse iddia kuponlarına da yazdırsınlar'' dedi.Bağış, AK Parti Kart

Baykal giderse diyorduk ama...!

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, CHP'deki kongre tartışmalarına değinerek, ''Şimdi CHP kendi içerisinde genel başkan totosu oynuyormuş. Onlara bir tavsiyemiz var; isterlerse iddia kuponlarına da yazdırsınlar'' dedi.

Bağış, AK Parti Kartal İlçe 4. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, 2014 ve 2015 seçimleri için hazırlıklarını çok iyi yapmaları gerektiğini bildiklerini ve yaptıklarını, ana muhalefet partisinin ise iki kongre birden yapacağını ilan ettiğini söyledi.

'ALLAH BAYKAL'DAN DAHA İYİSİNİ VERDİ'
Milletin vicdanında yargılanarak müebbet muhalefete mahkum olmuş bir partiden farklı bir şey beklenemeyeceğini kaydeden Bağış, ''Biz Sayın Baykal'ın muhalefeti karşısında 'En büyük şansımız bu' diyorduk. Ya değişirse diye endişe ediyorduk. Allah daha iyisini verdi. Şimdi bir çakma Gandhi ile uğraşıyoruz. Şimdi CHP kendi içerisinde genel başkan totosu oynuyormuş. Onlara bir tavsiyemiz var; isterlerse iddia kuponlarına da yazdırsınlar'' diye konuştu.

Ana muhalefet partisinin, ülkenin bu kadar meselesi varken, Türkiye'de toplumu kaynaştırmak, daha aydınlık yarınlara kavuşmak için çabalamak varken, birbirlerine düştüklerini söyleyen Egemen Bağış, ''Allah CHP'yi ana muhalefetten, Kılıçdaroğlu'nu da CHP'nin başından eksik etmesin. Biz memnunuz'' dedi.

'AK PARTİ ATATÜRK'ÜN HEDEFLERİNİ YERİNE GETİRMEK İÇİN DURMADAN ÇALIŞAN BİR PARTİ'
Bakan Bağış, son dönemlerde yine gizli gündem iddialarını ortaya atmaya kalktıklarını dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Onlar yıllarca 'Atam izindeyiz' derken, bunu izne çıkmak olarak algıladılar ama AK Parti Atatürk'ün hedeflerini yerine getirmek için durmadan çalışan bir partidir. Bizim bir hedefimiz var. Başbakanımız önderliğinde Türkiye'yi dünyanın en güçlü on ülkesinden biri yapmak ve bunun için ihtiyaç duyduğumuz kudret de damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.''

Her şeyin inançla başladığını ve gençlerinin, inançlı olmasına dahi tahammül edilemediğini kaydeden Bağış, insanların kendi değerleriyle barışık olmasından rahatsız olanların, millet ve devlet arasına yıllarca duvarlar ördüklerini ifade etti.

Mehmet Akif Ersoy'un, ''Şarka bakmaz garbı bilmez ilimden yok payesi/Bir kızarmaz yüz bir yaşarmaz göz bütün sermayesi'' dizelerinden alıntı yapan Egemen Bağış, ''Kimden bahsettiği o kadar net anlaşılıyor ki'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset