Bayan Bayraktar örnek oldu

Anneler Günü dolayısıyla Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın eşi Emine Bayraktar ve beraberindekiler Trabzon Huzur evini ziyaret etti.Ziyarete Emine Bayraktar ile birlikte Erdoğan Bayraktar’ın ablası Ayşe Eroğlu,

Bayan Bayraktar örnek oldu

Anneler Günü dolayısıyla Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın eşi Emine Bayraktar ve beraberindekiler Trabzon Huzur evini ziyaret etti.

Ziyarete Emine Bayraktar ile birlikte Erdoğan Bayraktar’ın ablası Ayşe Eroğlu, Trabzon Ak Parti Halkla ilişkiler başkanı Havva Gümüş ve Nuray Yılmaz, kadınlara gül ve eşarp vererek anneler günlerini kutladılar. Bir süre Huzur evinde bulunan annelerle sohbet eden Bayraktar daha sonra huzur evine anneler gününü kutlamak için gelen kimsesiz çocuklara da hediyeler dağıtarak bir süre sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler