Başkent'te İçkisiz Laila

AKP'nin yeni genel merkez binasının karşısında bulunan ünlü eğlence mekânı Laila konsept değiştirecek. İçkili bir eğlence mekânı olan Laila içkisiz lokantaya çevrilecek ve yeni mekânda Anadolu'nun yöresel yemekleri verilecek.İstanbul'un gözde eğlence yeri

Başkent'te İçkisiz Laila

AKP'nin yeni genel merkez binasının karşısında bulunan ünlü eğlence mekânı Laila konsept değiştirecek. İçkili bir eğlence mekânı olan Laila içkisiz lokantaya çevrilecek ve yeni mekânda Anadolu'nun yöresel yemekleri verilecek.

İstanbul'un gözde eğlence yeri olan Laila'nın Ankara Söğütözü'ndeki şubesinde hareketli günler yaşanıyor. AKP'nin kısa süre önce taşındığı yeni genel merkez binasının önünde sürekli emniyet mensuplarının nöbet tutmasının, içkili olan Laila'dan ayrılan müşterileri tedirgin ettiği savunuldu.

Konsept değişikliğine gitme kararı aldıklarını belirten bir Laila yetkilisi, "Müşterilerimiz çıkışta içki kontrolü yapılacağı endişesiyle bile tedirgin oluyordu. Rahat hareket edemiyordu. Bunları dikkate almak istedik ve bir değişikliğe gitme kararı aldık" dedi.

Adı da değişecek "Sofra" adını alması beklenen yeni mekânda, Anadolu'nun yöresel yemeklerinin verileceği, mekânın içini baştan aşağı değiştiren yönetimin barları da yıktıracağı belirtildi.

Bir yetkili, açılışın 28 Ağustos'ta yapılabileceğini kaydederek şunları söyledi:
"Basın toplantısı düzenleyerek neden değişiklik yaptığımızı ve bundan sonra nasıl bir hizmet vereceğimizi açıklayacağız.

Biz hiç kimseden, özellikle AKP'lilerden baskı görmedik. Buraya AKP'li milletvekillerinin çocukları da geliyordu. Ancak gece yarısı içkili olarak buradan ayrılan müşterilerimiz, dışarıdaki emniyet mensuplarını görünce tedirgin oluyordu, 'Bir kontrol olur mu?' diye düşünüyordu."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset