Başkan'dan gece toplantısı

Büyükaydın kongrenin hemen ardından yönetim kurulu ile acil bir toplantı gerçekleştirerek ilk çalışmasını kongre sonucundan bir saat sonra Forum Nihat Usta'da gerçekleştirdi. Haber61.net'in özel olarak takip ettiği toplantının ardından bir açıklama yapan

Başkan'dan gece toplantısı

Büyükaydın kongrenin hemen ardından yönetim kurulu ile acil bir toplantı gerçekleştirerek ilk çalışmasını kongre sonucundan bir saat sonra Forum Nihat Usta'da gerçekleştirdi.


Haber61.net'in özel olarak takip ettiği toplantının ardından bir açıklama yapan Büyükaydın "Bu geceden itibren Trabzon Belediye Seçimi startını verdiklerini söyledi.

Büyükaydın toplantı da partililere seslenerek, “Partimizin gerçekleştirdiği ikinci olağan kongre de delegemizin teveccühü ve desteği ile Ak Parti Trabzon Merkez İlçe teşkilatı görevine getirildik. Öncelikle kongre sürecimizin başarı ile gerçekleşmesini sağlayan başkan adaylarımız Muhammer Şahin ve Arslan Yeşilyurt'a; katılımcı demokrasi anlayışımızın ve partimizin mücadelesini sürdüren değerli delegelerine ve kongremizin coşkulu bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan partimizin gönüldaşlarına teşekkür ediyor; şükranlarımı sunuyorum. Bugün geçirdiğimiz gün göstermiştir ki Ak Parti Türkiye'nin ve Trabzon'un gerçeklerini yansıtan bir güçle yoluna devam etmekte, hizmet aşkı ile yürümektedir. Biz kongre sürecimizde bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve sonuç ne olursa olsun kazananın AK Parti olacağını söylemiştik. Ve kongremizde oluşan tabloda kazananın AK Parti olduğunu göstermiştir” dedi.

Büyükaydın konuşmalarını şu şekilde sürdürdü;

“Merkez İlçe Başkanlığımızın çok önemli bir görevi olduğunu kabul ederek yola çıktık. 28 Mart seçimlerinde kaybettiğimiz Trabzon Belediyesini ve aksayan hizmet akışını halkımızla kavuşturmak için söz verdik ve bu sözü yerine getirmek için kongremizin sonucu belirli olur olmaz arkadaşlarımızla istişare yapmak için toplandık. Bu ilk toplantımızda hedef ve arzularımızın ne olduğunu sizinle paylaşıp gecenin bu geç vaktinde sizleri daha fazla yormadan çalışmalarımızı anlatacağım.

1- Trabzon, ülkemizin gerek coğrafi gerekse stratejik konumu nedeni ile en önemli merkezlerinden biridir.
2- Aynı zamanda şehrimiz insanın yapısı lider özellikte ve yönetmeye meğillidir.
3- Doğru ve gerekli şekilde yönetilmesi zorunludur.
4- Bu gerçekleri kabul ettiğimizde Trabzon'un hakettiği noktaya taşınması için başarılı ve hizmette ehil bir belediye idaresi ile yönetilmesi şartı.
5- Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu ve teşkilatları olarak biz Trabzon Belediyesine siyasi hırslar adına değil hizmet edebilme adına talibiz.
6- Yeni oluşturduğumuz yönetim kurulumuzla parti içi ve parti dışı tüm Trabzon sevdalıları ile el ele verip kentimizi daha iyi yönetebilmek için seçim çalışmamıza bu geceden itibaren start verdik.
7- Tam bir konsensüs halinde partimizin il başkanlarından, milletvekillerine, mahalle başkanlarından, mahalle yöneticilerine, köy temsilcilerinden, gençlik teşkilatlarımıza ve kadın kollarımıza kadar tüm ekiplerimizle birlikte hareket edip Allah'ın izni milletimizin helal oyları ile Trabzon Belediyesini kazanacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset