Başkan siyasi partileri gezdi

Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla, beraberindeki belediye meclis üyesi Fahrettin Aksoy ve Belediye Başkan Yardımcıları Necip Sevinç ve Hüseyin Turan ile CHP, MHP, DSP, DP ve Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlıklarına ziyarette bulun

Başkan siyasi partileri gezdi

Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla, beraberindeki belediye meclis üyesi Fahrettin Aksoy ve Belediye Başkan Yardımcıları Necip Sevinç ve Hüseyin Turan ile CHP, MHP, DSP, DP ve Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlıklarına ziyarette bulundu.

Bayramların, herkesin barış ve kardeşlik içinde birbirleriyle kucaklaştığı günler olduğunu belirten Gümrükçüoğlu, '' Bütün siyasi partilerimiz özellikle belediye hizmetler konusunda siyasi parti ayrımı gözetmeksizin bizlerin yanında oldular. Siyasi partilerimizin görüş ve önerileri bizler için çok önemli. Gayemiz hep birlikte şehrimiz ve ülkemizin kalkınmasına hizmet etmektir'' dedi.

Gümrükçüoğlu, siyasi partiler ile görüş alışverişinde bulunmayı sürdüreceklerini ifade ederek, tüm vatandaşların da bayramını tebrik etti.
Partilerin il başkanları da Gümrükçüoğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, kent için yapılacak güzel hizmetlere destek vereceklerini, eksik gördükleri hususları ise Trabzonlularla paylaşacaklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset