Başkan Sağıroğlu: "Tek derdim Yomra"

Başkan İbrahim Sağıroğlu çalışmalara devam ediyor.

Başkan Sağıroğlu: "Tek derdim Yomra"

AK Parti Yomra Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
 
Başkan adayı Sağıroğlu dün akşam AK Parti Yomra İlçe Başkanı Avni Adanur, MHP İlçe Başkanı Osman Salih Dilaveroğlu ve teşkilat mensupları ile birlikte Kömürcüler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Sağıroğlu:
 
“BENİM ŞAHISLARLA İŞİM YOK, TEK DERDİM YOMRA!”

Vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan başkan adayı Sağıroğlu, “31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler başkanlık seçimlerinden sonra Türkiye’nin ileriye doğru gitme seçimidir. Diğer partiden aday olan arkadaşımız beyanatlar veriyor, ‘Benim rakibim AK Parti değil, İbrahim Sağıroğlu’dur’ diye. Ben İbrahim Sağıroğlu olarak hem AK Parti’nin adayıyım, hem de Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayıyım. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yolumuza devam ediyoruz. Her iki partinin mensupları da seçmenleriyle, üyeleriyle beraber birbirimize sarılıp sımsıkı yolumuza devam ediyoruz. Benim şahıslarla işim olmaz benim tek derdim Yomra’dır. Benim vatandaşımı bu tür akıl oyunları ile kandıramazsınız” dedi.

Başkan Sağıroğlu:
 
“YOMRA’MIZ İÇİN SÜPRİZ PROJELERİMİZ VAR”

Yomra'nın iktidarın gücüne ihtiyacı olduğuna değinen Sağıroğlu sözlerine şöyle devam etti: “Yomra’mız günden güne büyüyerek Trabzon’un parlayan yıldızı olmuş bir ilçedir. Bu kadar hızlı büyüyen ve gelişen ilçenin yeniden iktidar gücüne ihtiyacı var. Bildiğiniz üzere ben iki dönem muhalefetten belediye başkanlığı yaptım. Muhalefetten belediye başkanlığı yapmanın ne olduğunu ben iyi bilirim. Kolay iş değildir. Biz bu iki dönemde gönüllere girdik ancak ilçemize mega proje kazandıramadık. İktidar dönemimizde ise mega projelerimizin alt yapısını tamamladık. Eski Oymalı Caddemizi kentsel dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırarak orada yeni bir yaşam alanı oluşturduk. Kent Meydanı projemiz için gerekli alanda yıkım işlemini bitirdik. Çok yakın zaman içinde projemizi siz değerli vatandaşlarımızla paylaşacağız. Öte yandan 15 Temmuz Millet Kıraathanemiz için uçağımızın projesini hazırladık. Bu projemizin startını da bir kaç ay içerisinde veriyoruz. Yomra için projeler saymakla bitmez. Bu projelerimizin içerisinde Türkiye’de emsali olmayan sürpriz projelerimizde var. Bunları da en yakın zamanda açıklayacağız. Hiç merakınız olmasın Yomra’mız için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Cumhur ittifakı ile Yomra’mızda yeniden tarih yazmak için desteğinize ihtiyacımız var. Destek sizden, hizmet bizden” diye konuştu.

Başkan Sağıroğlu:

Başkan Sağıroğlu:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler