Başkan Sağıroğlu projelerin takipçisi

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya geldi.

Başkan Sağıroğlu projelerin takipçisi

Trabzon’un Yomra ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, AK Parti Yomra İlçe Başkanı Avni Adanur ve Belediye meclis üyesi Hasan Dilaveroğlu ile birlikte, Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Aday tanıtım töreni için başkent Ankara’ya çıkarma yapan Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya gelerek, Kaşüstü Dal-Çık projesi ve Özdil-Oymalı-Yağmurdere Grup yolu ile ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunduklarını belirtti. Trabzon için çok önemli bir proje olan Dal-Çık projesi için Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nun çalışmaları titizlikle takip ettiğini belirten Başkan Sağıroğlu, “Karayolları Genel Müdürümüz Abdülkadir Uraloğlu’nu ilçe başkanımız Avni Adanur ve belediye meclis üyemiz Hasan Dilaveroğlu ile birlikte makamında ziyaret ederek Kaşüstü Mahallemizde yapımı devam eden Dal-Çık projesi ve Özdil-Oymalı-Yağmurdere Grup yolu için fikir alışverişinde bulunduk. Genel müdürümüz her iki projeyi de titizlikle takip ediyor. 24 saat esası ile birlikte çalışmaların devam ettiği Dal-Çık projemizi en kısa süre içerisinde bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunulacağının bilgisini aldık. 

Özdil-Oymalı-Yağmurdere Grup yolumuz ile ilgili olarak da Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Cahit Turan’ın yurt dışında olması nedeniyle dönüşünde bizzat kendisiyle görüşerek ek ödeme çıkartılarak yeniden grup yolumuzda çalışmaların devam edeceğini bizlere iletti. İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset