Başkan Çebi'den teşekkür mesajı

Başkan Recep Çebi teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Çebi'den teşekkür mesajı

Haber61 - Haber Servisi - 31 mart yerel seçimleri sonrasında yeniden Araklı Belediye Başklanı seçilen Recep Çebi teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Çebi mesajında şu ifadelere yer verdi;

31 Mart yerel seçiminde Cumhur İttifakına göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan ötürü şükranlarımı sunuyorum. Bu seçimlerin Araklı’mıza, Trabzon’muza, ülkemize, milletimize ve İslam dünyasına hayırlar getirmesini Yüce Allah’ımdan niyaz ediyorum. Projelerimizi gerçekleştirmek için dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Ak Parti İlçe Başkanımız Şaban Bıyık’a, MHP İlçe Başkanımız Mustafa Harbi’ye, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyelerine, Ak Parti ve MHP teşkilatlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, sandık başkanlarımıza, mahalle başkanlarımıza ve bu davaya gönül vermiş 7’den 70’e tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset