Başbakanlık personel alacak

 Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Başbakanlık Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavı yazılı ve sözlü sınav aşamalarından oluşacak. Sınavın yazılı bölümü, 24-25 Kasım 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek.  Yazıl

Başbakanlık personel alacak

 

Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Başbakanlık Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavı yazılı ve sözlü sınav aşamalarından oluşacak.
 
Sınavın yazılı bölümü, 24-25 Kasım 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 
 
Yazılı sınavı kazanan adaylar, sözlü sınavın tarihi ve yerini "www.teftis.gov.tr" veya "www.basbakanlik.gov.tr" internet adreslerinden öğrenebilecek.
 
Sınava katılmak isteyen adayların, sınavının yazılı bölümü için istenen belgelerle birlikte en geç 9 Kasım 2012 günü saat 18.00'e kadar Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığı'na başvurmaları gerekiyor.
 
TRT hizmet alımı yapacak
TRT Genel Müdürlüğü, Yeni Medya Kanal Koordinatörlüğü'nde çalıştırılmak üzere 14 kişilik kalifiye yardımcı hizmet personeli için hizmet alımı yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset